Αστυνομικό δελτίο

 

  • Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 47χρονου ημεδαπού

 

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, υπόθεση απάτης σε βάρος 87χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε την 8-11-2018 το πρωί, στη Δράμα.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 47χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης κινούμενος με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προσέγγισε τον 87χρονο και επικαλούμενος οικονομική ανάγκη φιλικού προσώπου του 87χρονου, κατάφερε να τον εξαπατήσει και να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σημειώνεται ότι ο 47χρονος, έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμα, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

 

Σύλληψη 38χρονου ημεδαπού για κλοπή

 

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω την 12-11-2018 το βράδυ, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 38χρονος ημεδαπός, διότι εντοπίστηκε να έχει εισέλθει σε ανασφάλιστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, από το οποίο αφαίρεσε ένα ρολόι χειρός. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν ρολόι, το οποίο αποδόθηκε στο δικαιούχο του.

 

Σύλληψη 3 αλλοδαπών για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση

 

Συνελήφθησαν την 7-11-2018 το βράδυ, σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 51, 46 και 43 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, οι δράστες αφαίρεσαν από ανασφάλιστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στην πόλη της Δράμας, 1 φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, 1 tablet, 3 κινητά τηλέφωνα, 5 ηλεκτρονικές – ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα χρηματικά ποσά και έγγραφα.

Μετά από σχετική καταγγελία και επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών, οι τρεις δράστες εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους και στο εσωτερικό του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που επέβαιναν, βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, έγγραφα και χρήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους, καθώς επίσης πέντε μαχαίρια. Κατασχέθηκαν τα μαχαίρια και το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.