Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Παπαδάκη να αποχωρεί σε έξαλλη κατάσταση και τους τηλεθεατές να παρακολουθούν το συμβάν σε ζωντανή μετάδοση.

Η συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας που σήμερα (07.10) θα συζητηθεί στην Βουλή και θα τεθεί προς ψήφιση, αλλά και η συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών που θα διεξαχθεί επίσης σήμερα, έχει ανεβάσει το πολιτικό θερμόμετρο. Στο πλαίσιο αυτό, «συγκρούστηκαν» πολιτικά στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, οι κ. Ζαχαριάδης και Λαζαρίδης από ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία αντίστοιχα.

Στη συζήτηση συμμετείχε και ο κ. Καλεντερίδης, συγγραφέας και στρατιωτικός αναλυτής, ο οποίος επίσης είχε έντονη διαφωνία με τον κ. Ζαχαριάδη. Οι δυο εκπρόσωποι των κομμάτων, ωστόσο, ήταν αυτοί που «ξέφυγαν» κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Γιώργο Παπαδάκη να προσπαθεί να τους επαναφέρει στην τάξη.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε, με τον έμπειρο παρουσιαστή και δημοσιογράφο κάποια στιγμή να γίνεται… έξαλλος! «Φαίνεται ότι τα 45 χρόνια εμπειρίας δεν με βοηθάνε να διευθύνω αυτή τη συζήτηση. Κάποια στιγμή, αντί για τους πολιτικούς θα πρέπει να αποχωρούν οι δημοσιογράφοι», ανέφερε προς την κάμερα και αποχώρησε!

Πηγή: newsbomb.gr