Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ

Λόγω του δεύτερου lockdown και του περιορισμού στο σπίτι μεγάλων και μικρών από την πανδημία του Covid-19, η προϊσταμένη του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Φροντίδας Οικογένειας Μολά Θεοδώρα, με την στήριξη του Προέδρου και της Διοίκησης του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Δοξάτου συνεχίζουν όπως και στο πρώτο lockdown, την πρωτοβουλία της δημιουργίας θεματικών δράσεων, για την εξ αποστάσεως απασχόληση των νηπίων του Δήμου μας.

Οι βιντεοσκοπημένες δράσεις, με τη συνδρομή του εκπαιδευτικού προσωπικού των Παιδικών – Βρεφικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Δοξάτου, είναι έτσι φτιαγμένες ώστε να λειτουργούν στα εκπαιδευτικά πρότυπα, καλύπτοντας τον «Κύκλο» ακριβώς όπως αυτός συμβαίνει κατά τη διάρκεια της διαζώσης εκπαίδευσης.

Ως εκ τούτου, ενημερώνουμε ότι σε εβδομαδιαία βάση, θα αναρτάται υπερσύνδεσμος στην ιστοσελίδα του Δήμου Δοξάτου, μέσα από τον οποίο τα παιδιά θα μπορούν να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως τον «Κύκλο» μαθήματος ή «Παρεούλα». Ο «Κύκλος» αυτός περιλαμβάνει δράσεις όπως:

-Επιλογή θέματος

-Αφήγηση παραμυθιού ή κουκλοθέατρο

-Κατασκευή

-Πρόταση παιχνιδιού – επιτραπέζιου ή ομαδικού

-Πρόταση φύλλου εργασίας (εκτυπώσιμο)

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά να επανέλθουν στη σχολική πραγματικότητα, φέρνοντάς τα σε επαφή (έστω και εξ αποστάσεως) με τις δασκάλες τους και την εκπαιδευτική διαδικασία.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις δράσεις και τις εργασίες (ανάγκη εκτυπώσεων), απευθυνόμενοι ο καθένας στη δομή που ανήκει.

Β.Ν.Σ. Καλαμπακίου 2521051251

Π.Σ. Αγίου Αθανασίου 2521066413

Π.Σ. Δοξάτου 2521066945

Π.Σ. Κυργίων 2521071246

Βρεφικός Σταθμός Δοξάτου 2521086295

 

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Δοξάτου

Παρασκευάς Παπαδόπουλος