ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

 

 

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου του 2019, τα παιδικά τμήματα του Λυκείου των Ελληνίδων Δράμας, θα επισκεφτούν το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Η επίσκεψη περιλαμβάνει ξενάγηση στους χώρους του μουσείου και στις μόνιμες συλλογές του καθώς και ένα εκπαιδευτικό – μουσειοπαιδαγωγικό πρόγραμμα για τα παιδιά με θέμα: «Τα παιχνίδια ζωντανεύουν…» διάρκειας ενενήντα λεπτών. Τα παιδιά, θα ξεναγηθούν στην μόνιμη έκθεση παιχνιδιών με τίτλο «Παίζοντας με ξεχασμένα κουρδιστά τσίγκινα παιχνίδια»

Ώρα αναχώρησης: 10:30 π.μ.

Ώρα επιστροφής: 06:00 μ.μ. περίπου.

Τα παιδιά κάτω των 7 ετών πρέπει να συνοδεύονται από κάποιον κηδεμόνα. Καλό είναι να έχουν μαζί τους κάποιο σνακ, κρύο σάντουιτς και νεράκι.

Η τιμή για την εκδρομή είναι: ένα άτομο 15 ευρώ, 2 άτομα 25 ευρώ, τρία άτομα 30 ευρώ (οι εκπτώσεις αφορούν άτομα της ίδιας οικογένειας). Η τιμή περιλαμβάνει την μεταφορά και την είσοδο στο Μουσείο. Την εκδρομή μπορούν να ακολουθήσουν παιδιά και συνοδοί που δεν έρχονται στο Λύκειο.

Θα χαρούμε πολύ να έρθετε για να περάσουμε μια υπέροχη Κυριακή, ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά, όπου θα γνωρίσουν και θα παίξουν με παιχνίδια μιας άλλης εποχής.

Δηλώσεις συμμετοχής στον δάσκαλο των παιδιών Κυριάκο Καρνέζο και στο τηλ. του Λυκείου 2521039167.