ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

 

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησης τους ο Δήμος Δοξάτου σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας, Π.Ε. Δράμας «Δράση», τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Καλαμπακίου και το Μουσικό Σχολείο Δράμας πραγματοποίησαν την Δευτέρα 26-06-2017 στην πλατεία Καλαμπακίου σειρά εκδηλώσεων για ενημέρωση του κοινού και με σύνθημα «Μπορείς δεν είσαι μόνος».

Οι εκδηλώσεις περιλάμβαναν έκθεση ζωγραφικής του τ. Δημάρχου Καλαμπακίου κου Γιώργου Μυλωνά, παραδοσιακούς χορούς από τον Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Καλαμπακίου, παράσταση Καραγκιόζη από το θέατρο σκιών Κωνσταντίνου Κουγιουμτζή και Μουσική Συναυλία με ποπ και λαϊκές μελωδίες από το σύλλογο «Ελεύθερης Μουσικής Έκφρασης» του Μουσικού Σχολείου Δράμας με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Νίκο Γιαμαλή.

Ο Δήμαρχος Δοξάτου σε δηλώσεις του ανέφερε: «Η περίοδος μας έχει αρκετά προβλήματα, οι νέοι μας έχουν να αντιμετωπίσουν πλήθος δυσεπίλυτων προβλημάτων. Ας αγωνιστούμε όλοι μαζί για να αφανιστεί η λαίλαπα των ναρκωτικών. Η νέα γενιά είναι πολύτιμη. Την χρειαζόμαστε υγιή, νηφάλια, δυνατή και αισιόδοξη για να αγωνιστεί ώστε να ορθοποδήσει ξανά η πατρίδα μας. Καταδικάζουμε τα ναρκωτικά σώζουμε τα παιδιά μας».