ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

????????????????????????????????????

Η Τοπική Διοίκηση Δράμας (I.P.A) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στα πλαίσια των κοινωνικών της εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσει για 7η συνεχή χρονιά την ερχόμενη Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018, από τις 10:00 έως τις 16:00, στον Ιππικό Σύλλογο Δοξάτου (11ο χιλ. Ε.Ο. Δράμας-Καβάλας), μια ξεχωριστή εκδήλωση για παιδιά, όλων των ηλικιών, για τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης. Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, όμως μεταφέρθηκε κατά μια εβδομάδα λόγω των καιρικών συνθηκών.

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά διάφορα άλογα, να κάνουν ελεύθερη ιππασία, αλλά και να φωτογραφηθούν με αυτά, ενώ από τον υπεύθυνο του συλλόγου θα γίνει ενημέρωση για τη ζωή και τις συνήθειες του αλόγου.

Επίσης, για τους μικρούς φίλους θα υπάρχουν και πολλές ακόμη ευχάριστες εκπλήξεις, όπως βόλτα με παραδοσιακό κάρο, επίδειξη εκπαίδευσης άγριου αλόγου, παραδοσιακό πετάλωμα αλόγου, Survivor για παιδιά, χειροτεχνίες, ζωγραφική και μαγειρική στη φύση.

Παράλληλα, στον ίδιο χώρο θα παρουσιασθούν ελληνικοί παραδοσιακοί και μοντέρνοι χοροί από παιδικά τμήματα πολιτιστικών συλλόγων του Νομού Δράμας.

Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες προσφέρονται δωρεάν, ενώ θα υποστηρίζονται από επαγγελματίες του είδους, με τη βοήθεια των εθελοντών της ένωσής μας.

Απαραίτητη η συνοδεία τουλάχιστον ενός εκ των δύο γονέων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί Σχολικό Bazaar από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τη στήριξη των δράσεών του.

Το Δ.Σ. της I.P.A. Δράμας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά για την εθελοντική συμμετοχή τους όλους τους παρακάτω συλλόγους, φορείς και ιδιώτες , η συμβολή των οποίων είναι καθοριστική για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης:

 1. Το Δ.Σ. του Ιππικού Συλλόγου Δοξάτου
 2. Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Δράμας
 3. Τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας του Κέντρου Ημέρας Δράμας «ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ» της Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.
 4. Την Εθελοντική ομάδα ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. του Δήμου Δοξάτου
 5. Την Καθηγήτρια καλών τεχνών κα. ΓΡΙΒΑ Έλενα
 6. Τον Ιατρό του Γ.Ν. Δράμας κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ Αλέξανδρο
 7. Τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Δράμας
 8. Τον Ποντιακό Πολιτιστικό Σύλλογο Σιταγρών
 9. Τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Πανοράματος
 10. Τον Δήμο Δοξάτου
 11. Την Δ/νση Αστυνομίας Δράμας και όλους τους εθελοντές αστυνομικούς.

Επίσης ευχαριστεί τις παρακάτω Δραμινές εταιρείες για την ευγενική χορηγία τους, οι οποίες είναι πάντα δίπλα στην Τοπική Διοίκηση Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και στηρίζουν τέτοιου είδους κοινωνικές εκδηλώσεις:

 1. Τα Σουπερ Μάρκετ ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ Α.Ε.
 2. Την Εταιρεία Μαρμάρων ΙΚΤΙΝΟΣ ELLAS S.A.
 3. Την Εταιρεία Ξυλείας ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΑΒΕΕ στο Καλαμπάκι Δράμας
 4. Τη Δραμινή ζυθοποιία «JOHNNIES’ BEER»
 5. Την Εταιρεία Ξηροί Καρποί «ΗΛΙΟΣ»
 6. Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) «ΠΡΑΞΗ & ΘΕΩΡΙΑ»