Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠμεΑ) Δήμου Δράμας «Το Χαμόγελο μας», που υλοποιείται από την Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α Δ. Δράμας, σε συνεργασία με το Δημόσιο ΙΕΚ Δράμας πραγματοποίησαν δύο εκδηλώσεις Δημιουργικής Μαγειρικής στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠμεΑ στην περιοχή της ανάπλασης Δράμας.

Τα Τμήματα Τεχνικός Μαγειρικής 1 στις 14/03/2018 & Τεχνικός Μαγειρικής 2 στις  20/03/2018 μαζί με τα παιδιά του ΚΔΑΠμεΑ Δ. Δράμας συνεργάστηκαν, δημιούργησαν και απόλαυσαν χειροποίητες λιχουδιές!!

Η χαρά και η ικανοποίηση των συμμετεχόντων τεράστια αφού συμμετείχαν ενεργά στη διαδικασία και με τα χέρια τους ζύμωσαν, έπλασαν και έψησαν αλμυρά εδέσματα και στο τέλος γευμάτισαν και ήπιαν Φρουτένιο  Milkshake!

Αποδεικνύεται  για άλλη μια  φορά πόσο πολύ σημαντική είναι η συνεργασία φορέων του Δήμου Δράμας με το Δημόσιο ΙΕΚ Δράμας και σε εκπαιδευτικό και σε κοινωνικό επίπεδο.

Στο ΚΔΑΠμεΑ Δ. Δράμας προσφέρεται καθημερινά δωρεάν σίτιση και λειτουργεί Εκπαιδευτική κουζίνα όλο τον χρόνο όπου οι ωφελούμενοι του κέντρου συμμετέχουν ενεργά με στόχο τη γνώση βασικών σκευών κουζίνας, γευμάτων, εκμάθησης προετοιμασίας εύκολων φαγητών και γλυκών, ενίσχυση αυτοεκτίμησης, ανάπτυξη ομαδικότητας, ψυχαγωγία, αντιληπτικές δεξιότητες γεύσης και όσφρησης.