ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗΝ Α.Μ.Θ.

 

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι Πρόεδροι των οργανώσεων της Ν.Δ. στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, σχετικά με την έγκριση έργου προϋπολογισμού 105 εκ. ευρώ για δημιουργία φοιτητικών εστιών και άλλων κτηριακών εγκαταστάσεων στο Δ.Π.Θ.

Στην ανακοίνωση των Προέδρων των Διοικουσών Επιτροπών Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.), όπως έχουν μετονομαστεί οι Νομαρχιακές Διοικούσες Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.), μετά τις τροποποιήσεις που εγκρίθηκαν στον Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρονται τα εξής:

Η έγκριση από την αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή, ενός ιδιαίτερα σημαντικού έργου υποδομών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, δίδει στην Περιφέρεια μας έντονη αναπτυξιακή πνοή, γυρνώντας πραγματικά σελίδα για τον τόπο. Το έργο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, προϋπολογισμού 105 εκατ. ευρώ, που εγκρίθηκε από την Επιτροπή Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα αφορά στη μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή και τεχνική διαχείριση φοιτητικών εστιών καθώς και άλλων κτηριακών εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου. Η γόνιμη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, μέσω ενός στρατηγικού σχεδίου, σε συνδυασμό με μία ισχυρή δημόσια διοίκηση αποτελεί εγγύηση για τη μακροπρόθεσμη ευημερία όλων των πολιτών. Με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Ελλάδα αλλάζει, αποτελώντας, πλέον, σημείο θετικής αναφοράς και σταθερότητας, ατενίζοντας το μέλλον της με ελπίδα και αισιοδοξία.

 

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δράμας

Γεωργιάδης Αλέξανδρος

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Καβάλας

Δράκος Χαράλαμπος

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ξάνθης

Κιατίπης Νικόλαος

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ροδόπης

Βεζυργιαννίδης Ιωάννης

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Έβρου

Παρασκευόπουλος Πολυζώης