Τραγικό τέλος βρήκε ένας 43χρονος στα Ρύζια Κιλκίς από τα χέρια του ίδιου του 71χρονου πατέρα του το πρωί της Δευτέρας. Ο 71χρονος πυροβόλησε τον 43χρονο γιο του με την κυνηγετική του καραμπίνα στην κοιλιακή χώρα. Είχε προηγηθεί έντονος διαπληκτισμός πατέρα και γιου στο σπίτι του πρώτου.

Κάτοικοι του χωριού περιγράφουν τον 43χρονο ως ένα δύσκολο χαρακτήρα, επιθετικό που έκανε για πολλά χρόνια χρήση ναρκωτικών. Είχε μπει σε Κέντρο Απεξάρτησης, ωστόσο, δεν τα κατάφερε και επέστρεψε στο χωριό. Τα τελευταία χρόνια έμενε μόνος του στο σπίτι στο χωριό Ρύζια Κιλκίς.

Σύμφωνα με κατοίκους του χωριού που μίλησαν στο ethnos.gr, χθες το βράδυ άρχισε να φωνάζει και να σπάει ότι έβρισκε μπροστά του καθώς δεν είχε λεφτά για να πάρει τη δόση του. Στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του πατέρα του. Εκεί άρχισε να σπάζει πόρτες και παράθυρα του σπιτιού, διαπληκτίστηκε μαζί του και αποχώρησε. Λίγο αργότερα επέστρεψε στο σπίτι του πατέρα του. Ο 71χρονος τότε πήρε την κυνηγετική καραμπίνα και τον πυροβόλησε.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 8:20. Αμέσως μετά τον πυροβολισμό ο 71χρονος τηλεφώνησε στην Αστυνομία και είπε: «Σκότωσα τον γιο μου στο σπίτι». Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε στο σημείο περιπολικό της Αστυνομίας και συνέλαβε τον δράστη καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο 71χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Κιλκίς και δίνει κατάθεση.

Πηγή: ethnos.gr