Ομολόγησε ο δράστης – Συναντήθηκαν στο σπίτι του θύτη, έκαναν χρήση και ύστερα τον άφησε αναίσθητο με ένα χτύπημα και τον μετέφερε έξω από το κοιμητήριο όπου τον εκτέλεσε και τον έκαψε.

Άμεσα εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία σε βάρος ενός 45χρονου στην Καλλιθέα Κατερίνης. Ανάμεσα στις προσαγωγές υπόπτων από τον χώρο των χρηστών ναρκωτικών ήταν και ένας 58χρονος, ο οποίος είχε διαφορές με το θύμα, βρέθηκαν στοιχεία σε βάρος του και αργά το βράδυ, εξεταζόμενος, ομολόγησε τις πράξεις του.

Ο 58χρονος είχε συλληφθεί το 2016 για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για υπόθεση ναρκωτικών κακουργηματικού χαρακτήρα, αφού είχαν βρεθεί στην κατοχή του δενδρύλλια και ποσότητες ναρκωτικών. Τότε ο δράστης είχε θεωρήσει υπεύθυνο το θύμα για την σύλληψή του, ο οποίος έφυγε για την Αυστραλία και επέστρεψε στην Ελλάδα και το χωριό του πριν 6-7 μήνες.

Το βράδυ της εξαφάνισής του το θύμα συναντήθηκε με τον δράστη στο σπίτι του δεύτερου και αφού έκαναν από κοινού χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ, ο 58χρονος τον χτύπησε με το κοντάκι του κυνηγετικού του όπλου στο κεφάλι και τον άφησε αναίσθητο, ενώ στη συνέχεια τον έδεσε πισθάγκωνα και του φόρεσε μία κουκούλα στο κεφάλι.

Ακολούθως, παραδέχτηκε πως τον μετέφερε εκεί που τυχαία τον εντόπισε ένας περιπατητής, έξω δηλαδή από το κοιμητήριο της Καλλιθέας, όπου τον εκτέλεσε με την καραμπίνα του πυροβολώντας στο στόμα του και μετά του έβαλε φωτιά για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Σε βάρος του δράστη που συνελήφθη για την ανθρωποκτονία, σχηματίζεται σχετική δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Πηγή: news247.gr