ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΣΤΑ ΨΩΜΙΑ, ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΚΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

 

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου 2017 τα εγκαίνια του καταστήματος KARAGIAOURIS BAKERY, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στον πεζόδρομο της Γ. Ζερβού. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν, ενώ ακόμη στην τελετή εγκαινίων παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Άγγελος Σολάκης, καθώς και το μέλος του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Δράμας κ. Δέσποινα Ξηροπούλου.

Στο νέο αρτοποιείο το Δραμινό κοινό μπορεί να προμηθευτεί μοσχομυριστά ψωμιά και λαχταριστά αρτοποιήματα, ενώ στον φιλόξενο, φρέσκο και ελκυστικό χώρο προσφέρεται και καφές.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος ανέφερε: «Πρώτα από όλα να ευχηθώ καλές δουλειές στη νέα επιχείρηση. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέγεται η Δράμα μας, η πόλη μας, από μια επιχείρηση από την Καβάλα, έτσι ώστε να δημιουργεί θέσεις εργασίας και να δίνει δουλειά σε πάρα πολλά Δραμινά παιδιά. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό και σπουδαίο και θέλω να ευχαριστήσω την επιχείρηση που επέλεξε την πόλη μας για να κάνει αυτό το επαγγελματικό άνοιγμα».

Ο κ. Κυριάκος Καραγκιαούρης ανέφερε για την επιλογή της πόλης της Δράμας για τη δημιουργία ενός νέου καταστήματος: «Θέλαμε να γίνει μια αναβάθμιση και επέκταση στην επιχείρησή μας και κρίναμε σκόπιμο να επεκταθούμε στη Δράμα. Στην Καβάλα έχουμε δύο μαγαζιά και θέλαμε να μεγαλώσουμε λίγο την επιχείρησή μας». Όσον αφορά την οικονομική κρίση και πώς αυτή πρέπει να αντιμετωπιστεί από τους επιχειρηματίες, ο κ. Καραγκιαούρης σημείωσε: «Σε περίοδο κρίσης δεν πρέπει να κάθεσαι στάσιμος, γιατί είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει για τον επαγγελματία. Η αναβάθμιση πιστεύω ότι είναι το καλύτερο».

Στην εφημερίδα «Εργασία… συν» μίλησε και η κ. Ροδούλα Καραγκιαούρη, η οποία αναφέρθηκε στα προϊόντα που προσφέρει το κατάστημα KARAGIAOURIS BAKERY: «Έχουμε προϊόντα για όλα τα γούστα. Μπορούν οι πελάτες να προμηθευτούν γλυκά, αρτοσκευάσματα, ψωμί, να πιούνε τον καφέ τους. Έχουμε επίσης πολύ ωραία κεράσματα. Μπορεί να φτιάξει κάποιος το προφιτερόλ της αρεσκείας του ή να προμηθευτεί σάντουιτς, κρέπες, βάφλες. Νομίζω ότι υπάρχουν προϊόντα για όλα τα γούστα. Δεν λείπει τίποτα από ένα πρωινό. Και νομίζω ότι μπορούν να ικανοποιηθούν όλα τα γούστα».