Τον απόλυτο εφιάλτη για δύο ολόκληρα χρόνια βίωσε μια σήμερα 28χρονη κοπέλα που την ανάγκαζαν να εκδίδεται με τη χρήση ακραίας βίας και την είχαν αποκόψει από κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Όλα ξεκίνησαν το 2020 μέσω μίας αγγελίας που είχε δημοσιευτεί στο Facebook. Σε αυτήν δήθεν ζητούσαν μία κοπέλα για να εργαστεί ως σερβιτόρα σε καφετέρια. Η γυναίκα επικοινώνησε με τον άντρα που είχε δημοσιεύσει την συγκεκριμένη αγγελία, έκλεισε ραντεβού μαζί του, αλλά όταν συναντήθηκαν σε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας ο δράστης κλείδωσε την πόρτα, άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο και της ανακοίνωσε ότι από εδώ και πέρα «θα δουλεύει για εκείνον».

Διαβάστε επίσης:

Από τότε μέχρι και πριν από λίγες μέρες η 28χρονη θα άλλαζε όχι μόνο διάφορα σπίτια -στα οποία ήταν φυλακισμένη- αλλά και διάφορους οίκους ανοχής, στους οποίους κατά μέσο όρο αναγκαζόταν να εκδίδεται με 20 έως και 30 άντρες την ημέρα, για χρηματικά ποσά όπως τα 10 ευρώ.

 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ωστόσο, η 28χρονη δεν έλαβε κάποια χρήματα. Η κοπέλα κρατείτο κλειδωμένη, πάντοτε υπό στενή παρακολούθηση και, μάλιστα, κάθε φορά που διαμαρτυρόταν και εκλιπαρούσε να την αφήσουν ελεύθερη τότε ο 28χρονος που την κρατούσε έφτανε στο σημείο να την ξυλοκοπά τόσο άγρια, χρησιμοποιώντας ακόμα και αλυσίδες με τις οποίες τη χτυπούσε αλύπητα σε όλο της το κορμί.

Ο εφιάλτης έλαβε τέλος όταν πριν από λίγες ημέρες η γυναίκα κατάφερε να απελευθερωθεί και να αναζητήσει βοήθεια σε Μη Κυβερνητική Οργάνωση, η οποία ενημέρωσε την Ελληνική Αστυνομία για την υπόθεσή της.

 

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής κινήθηκαν τάχιστα και άμεσα συνέλαβαν τόσο τον 28χρονο αλβανικής καταγωγής, όσο και έναν 40χρονο ομοεθνή του και έναν 61χρονο Έλληνα που κατηγορούνται για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων, πλαστογραφίας, παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρχή και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Και οι τρεις φέρονται να έχουν άμεση εμπλοκή με οίκο ανοχής στο Μεταξουργείο, ενώ ο 28χρονος είναι σεσημασμένος για κλοπές και ληστείες αλλά και καταδικασμένος με δεκαετή ποινή κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ως προς το τελευταίο έχει καταδικαστεί για τον πυροβολισμό ενός άνδρα σε λαϊκή αγορά του Πειραιά το 2020, ενώ κατά τη σύλληψή του διαπιστώθηκε ότι κυκλοφορούσε με πλαστό δελτίο ταυτότητας.

 

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«20-04-2022: Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για τα – κατά περίπτωση -αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων, πλαστογραφίας, παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρχή και παράβαση του Νόμου περί όπλων – Υπ. Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης – Ελληνική Αστυνομία».

Πηγή: ethnos.gr