ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΥΦΛΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

 

Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες της προς το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ι.Μ. Δράμας κ. Παύλο, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια στέκεται δίπλα της, αρωγός, υποστηρικτής και προστάτης στην πορεία της και στις δράσεις του Σωματείου.

Τον ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας που για μια χρονιά ακόμη έχουμε την οικονομική του υποστήριξη για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα τη λειτουργία του γραφείου του παραρτήματός μας στη Δράμα και την όσο το δυνατό καλύτερη, σωστότερη και αρτιότερη εξυπηρέτηση των μελών μας, των ατόμων με αναπηρία όρασης από την ευρύτερη περιοχή της Δράμας.

Μετά την μεταφορά μας στο νέο μας γραφείο στην οδό Βελισσαρίου 3, σε ένα άνετο, ευρύχωρο και καθ’ όλα ευάρεστο χώρο, έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε την εκπόνηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την γραφή και ανάγνωση Braille, της επίσημης πλέον και αναγνωρισμένης από το ελληνικό κράτος γλώσσας των ατόμων με αναπηρία όρασης. Τα εκπαιδευτικά αυτά προγράμματα απευθύνονται στα μέλη του σωματείου μας, αλλά και σε όσους πολίτες επιθυμούν να μάθουν την γραφή και ανάγνωση Braille είτε από ενδιαφέρον, είτε επειδή χρειάζονται το πτυχίο αυτό για να μπορέσουν να εργαστούν στην ειδική αγωγή, κοντά σε μαθητές με αναπηρία όρασης.

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε με την αμέριστη κατανόηση από πλευράς του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Παύλου και τη διαχρονική του υποστήριξη συνεχίζουμε απρόσκοπτα για 13η συνεχόμενη χρονιά τις δράσεις μας στην Π.Ε. Δράμας και φυσικά η δική του προστασία είναι αυτή που μας ενθαρρύνει να συνεχίζουμε και να αυξάνουμε συνεχώς τις δραστηριότητες και τα σχέδιά μας.

Είμαστε ευγνώμονες.

Τον ευχαριστούμε για μια φορά ακόμη από βάθους καρδίας και ευχόμαστε να τον έχουμε για πολλά ακόμη χρόνια δίπλα μας ως Ποιμενάρχη, όχι μόνο εμείς, αλλά και ολόκληρη η Π.Ε. Δράμας και το ποίμνιό της.

Ευχόμαστε ο Θεός να του δίνει δύναμη και ευλογία για να ασκεί τα αυξημένα πλέον αρχιερατικά του καθήκοντα. Μνημονεύουμε το όνομά του στις προσευχές μας και παρακαλούμε να μας στηρίζει κι εκείνος με την ευλογία του για να συνεχίσουμε με δύναμη και σύνεση το δύσκολο έργο της εκπροσώπησης και της υποστήριξης των δικαιωμάτων όλων των ατόμων με αναπηρία όρασης.

 

Με εκτίμηση

Για την Δ.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΡΕΜΥΔΑΣ ΣΜΑΡΑΓΔΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΟΥΝΑΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΚΩΝ/ΝΟΣ