Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη προσωπικά και εκ μέρους όλων των μελών του Δ.Σ. στον Σύνδεσμο «Πνοή Ζωής για τα Παιδιά» και τους εθελοντές της για την Δωρεά που παραλαμβάνει σήμερα το νοσοκομείο Δράμας. Η δωρεά αυτή βρίσκεται σε συνέργεια με την προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη για την σημαντική ανάπτυξη του Γ. Ν. Δράμας. Συγκεκριμένα η σημερινή χορηγία ανανέωσης του ξενοδοχειακού εξοπλισμού συμβάλει θετικά στη φροντίδα των παιδιών, τη διασφάλιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και το δικαίωμα για ποιότητα ζωής των μικρών ασθενών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο μας.

Στην σημερινή εποχή κάθε προσπάθεια ηθικής, ψυχολογικής και έμπρακτης υποστήριξης σε παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας που χρήζουν ιατρικής περίθαλψης σε νοσοκομείο είναι αξιέπαινη.

Στις δύσκολες στιγμές που βρίσκεται η πατρίδα μας, η δωρεά αυτή σίγουρα αποτελεί δείγμα γενναιόδωρου φρονήματος και έμπρακτης κοινωνικής ευθύνης για τους δυνάμενους να προσφέρουν.

Η μεγάλη αυτή χορηγία προς το κοινωνικό σύνολο μέσω του Γ. Ν. Δράμας, είναι βέβαιο ότι θα αξιοποιηθεί πλήρως και με τον καλύτερο τρόπο.

Εκφράζουμε την ευχή και άλλοι δυνάμενοι να προσφέρουν, να ακολουθήσουν το λαμπρό παράδειγμά του Συνδέσμου «Πνοή Ζωής για τα Παιδιά».

 

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

Του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΑΤΣΗΣ