ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

 

Στο σπιτάκι του παραμυθιού της Ονειρούπολης έγινε η εκδήλωση παρουσίασης του παιδικού παραμυθιού της  με τίτλο «Χριστούγεννα στο παρά πέντε»  που έγραψε αφιλοκερδώς για το Δίκτυο η Χρύσανθη Δάινα που εκδόθηκε από τη ΔΕΚΠΟΤΑ και με την ευγενική χορηγία συμπολιτών μας. Το παραμύθι απευθύνεται σε μικρά παιδιά και την εικονογράφηση την έκανε η  Έλενα Γρίβα.

Η παρουσίαση έγινε την Τρίτη 26/12/2017 και επαναλήφθηκε λόγω μεγάλης απήχησης, το απόγευμα της Παρασκευής 29-12-2017 και ήταν υπό την αιγίδα του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Δράμας. Τα έσοδα από τις εισπράξεις της πώλησής του θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τα παιδιά που βρέθηκαν στις δύο παρουσιάσεις είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την περιπέτεια του Αϊ Βασίλη  και την προσπάθεια του  να φτάσει  στην Ονειρούπολη.

Το Δίκτυο ευχαριστεί τους χορηγούς  ΔΕΚΠΟΤΑ, Αλλαντικά Sary, Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, Ιατρικό Σύλλογο Δράμας, Οικολογική Κίνηση Δράμας, Βιβλιοπωλείο Κώστα Ιωαννίδη, MegaPlan, Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ Δράμας, ΗΛΙΟΣ Ξηροί Καρποί, Nonstopdesign, οι οποίοι συνέβαλλαν τα μέγιστα για την έκδοσή του και εύχεται σε όλους μια δημιουργική νέα χρονιά.

 

Εκ του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης