ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

 

Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου και της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Δοξάτου την εταιρεία «Autohellas s.a.» και τον κ. Κωνσταντίνο Ζυρνόγλου για την ευγενική παραχώρηση οχήματος το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Δοξάτου, μέχρι τα τέλη Μαΐου.

Σήμερα το «Βοήθεια στο Σπίτι» βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την προστασία των πολιτών και συμβάλλει στη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

Η ανωτέρω παραχώρηση θα ενισχύσει το έργο της συγκεκριμένης δομής ιδιαίτερα αυτή την περίοδο της πανδημίας, καθώς εξυπηρετεί έναν μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας που αδυνατούν να αυτοεξυπηρετηθούν, ανθρώπους τρίτης ηλικίας, ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και δεν μπορούν να μετακινηθούν και να εξυπηρετηθούν από τους οικείους τους.

Σε αυτές τις κρίσιμες λοιπόν στιγμές που διανύουμε κάθε προσπάθεια ενίσχυσης των δημοτικών κοινωνικών υπηρεσιών είναι πολύτιμη και αξιέπαινη.

Η εταιρική κοινωνική ευθύνη της εταιρείας «Autohellas s.a» αποτελεί πράδειγμα προς μίμηση.

Τους ευχαριστούμε θερμά για ακόμα μια φορά για την προσφορά τους.

 

Ο Δήμαρχος Δήμου Δοξάτου

Θεμιστοκλής Ζεκερίδης