ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΡΜΑΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

 

 

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας–Θράκης, με σκοπό την επιπρόσθετη στήριξη – ενίσχυση των δημοσίων φορέων και υπηρεσιών του τόπου εναντίον της πανδημίας του Κορωνοϊού (Covid-19), έθεσε στη διάθεση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας —υπό τη μορφή δωρεάς— 1.000 μάσκες υγειονομικού χαρακτήρα, μάρκας Cabbeen, για την προστασία του υπηρεσιακού της προσωπικού.

Στην ευχαριστήρια επιστολή της Τοπικής Διοίκησης Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών αναφέρονται τα εξής:

Αξιότιμη Κυρία Πρόεδρε,

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, αλλά και όλων των Αστυνομικών που υπηρετούν στο Νομό Δράμας, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την τεράστια ευγνωμοσύνη μας και τις πιο θερμές ευχαριστίες για την έμπρακτη στήριξή σας να προσφέρετε δωρεάν 1.000 μάσκες, μάρκας Cabbeen, για την κάλυψη άμεσων αναγκών της υπηρεσίας μας.

Η ενέργειά σας αυτή αποτελεί απόδειξη της κοινωνικής σας ευαισθησίας, συμβάλει σημαντικά στην προστασία της Δημόσιας Υγείας, εξασφαλίζοντας επιπλέον την ασφάλεια των Αστυνομικών του Νομού Δράμας, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και μάχονται καθημερινά, για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και για την υπεράσπιση των εθνικών μας συνόρων στον Έβρο.

Με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών του Πάσχα θα θέλαμε να ευχηθούμε τόσο σε σας προσωπικά, αλλά και σε όλους τους ιδιοκτήτες και εργαζόμενους των επιχειρήσεων μαρμάρου Μακεδονίας – Θράκης, Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά με Υγεία, Αγάπη, Ελπίδα, Αισιοδοξία και ότι Ενωμένοι θα καταφέρουμε στο τέλος να βγούμε Νικητές!