ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

 

  • Για τη δωρεά ενός οικοπέδου στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου

 

Ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς την εταιρεία Raycap για τη δωρεά ενός οικοπέδου στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Δράμα.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι η εταιρεία RAYCAP καθιερώθηκε στη συνείδηση του κόσμου λόγω των ποιοτικών της χαρακτηριστικών, της αξιοπιστίας της, του σεβασμού στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, αλλά και για την προσφορά της στην κοινωνία. Επιπρόσθετα δήλωσε ότι αυτή η δωρεά της εταιρείας επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι η Raycap στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθειά που έχει στόχο την ανάπτυξη και την ανάδειξη της Δράμας, ενώ παράλληλα αποτελεί μια ακόμη έμπρακτη απόδειξη των αρχών που διέπουν την εταιρεία, αλλά και της προσπάθειας που καταβάλλει ο δήμος Δράμας. Επίσης ανέφερε ότι η συνεισφορά αυτή αποτελεί ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον του τόπου, ενώ σημείωσε ότι η συνεργασία που έχει οικοδομηθεί είναι προς το συμφέρον του τόπου μας.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Μαμσάκου προς τον κ. Κωνσταντίνο Αποστολίδη έχει ως εξής:

Αξιότιμε κ. Αποστολίδη,

Δεχθείτε τις θερμές ευχαριστίες μου αναφορικά με τη δωρεά της εταιρίας Raycap προς τον δήμο Δράμας ενός οικοπέδου επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου εντός της Δράμας.

Σε μια περίοδο, όπου η οικονομική κρίση πλήττει την κοινωνία μας και κατ’ επέκταση δυσχεραίνει το έργο των ΟΤΑ, η συμβολή των ιδιωτών συμβάλει σε μεγάλο βαθμό να ξεπερασθούν προβλήματα και παράλληλα να αναδειχθεί ο πολιτισμός.

Είναι γνωστό ότι η εταιρεία RAYCAP, καθιερώθηκε στη συνείδηση του κόσμου λόγω των ποιοτικών της χαρακτηριστικών, της αξιοπιστίας της, του σεβασμού στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, αλλά και για την προσφορά της στην κοινωνία. Η δωρεά σας αυτή επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά ότι στέκεστε αρωγός σε κάθε προσπάθειά μας που έχει στόχο την ανάπτυξη και την ανάδειξη της Δράμας, ενώ παράλληλα αποτελεί μια ακόμη έμπρακτη απόδειξη των αρχών που διέπουν την εταιρεία σας αλλά και της προσπάθειας που καταβάλλει ο δήμος μας.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης, ανιδιοτελούς και αξιέπαινης πράξης σας.

Από ψυχής σας εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας και διατήρηση της δυναμικής παρουσίας και ευμάρειας της εταιρείας σας. Σε κάθε περίπτωση, παρακαλώ προσμετράτε πάντοτε στην υποστήριξή μου και στη συνδρομή μου, διότι η συνεργασία που έχουμε οικοδομήσει, είναι προς το συμφέρον του τόπου μας. Ιδιαίτερα σ’ αυτήν τη συγκυρία που ταλαιπωρεί τη χώρα μας, πιστεύω ακράδαντα ότι η συνεισφορά σας αποτελεί ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον του τόπου.

 

Με τιμή,

Ο Δήμαρχος Δράμας

Χριστόδουλος Μαμσάκος