Σε ευχαριστήρια ανακοίνωση του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας αναφέρονται τα εξής:

Με μεγάλη μας χαρά υποδεχθήκαμε στις 2/6/2022 στα Γραφεία του Σωματείου μας τους κυρίους Χάρη ΡΑΛΛΗ, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΑΡΜΑΡ ΛΑΤΟΜΙΚΗ Α.Ε. και Λάμπρο ΤΙΜΟΘΕΟΥ, Διευθυντή Νομικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Stonegroup International, οι οποίοι μας παρέδωσαν ως δωρεά είκοσι πέντε (25) ζεύγη επιχειρησιακά αρβύλα για τις ανάγκες όλων των συναδέλφων μας που υπηρετούν στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας και στην Ομάδα Δικύκλων του Τμήματος Τροχαίας Δράμας.

Παρών στην παράδοση ήταν ο επικεφαλής της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Α/Β’ ΚΑΡΑΪΔΗΣ Στέφανος, ενώ την Ομάδα Δικύκλων του Τμήματος Τροχαίας εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου μας Αρχιφύλακας ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Κυριάκος.

Οι κ.κ. ΡΑΛΛΗΣ και ΤΙΜΟΘΕΟΥ εξήραν το έργο των υπηρετούντων στην Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας και δήλωσαν ότι παραμένουν αρωγοί των προσπαθειών μας. Η Πρόεδρος του Σωματείου μας κα ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία τους ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους όλων των συναδέλφων για την γενναιόδωρη προσφορά τους.

Τέτοιες ιδιωτικές πρωτοβουλίες υποδηλώνουν ότι δεν είμαστε μόνοι, αποτελούν για εμάς την μεγαλύτερη ηθική επιβράβευση και μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο μας.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία

Ο Γενικός Γραμματέας

ΔΟΛΔΟΥΡΑΣ Κωνσταντίνος