Ευχάριστα είναι τα νέα για το αγοράκι 2 ετών, το οποίο το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023 διασωληνώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας και εν συνεχεία αεροδιακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» στην Αθήνα.

Σε σχετική ανάρτηση του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας αναφέρονται τα εξής:

Ευχάριστα νέα για τον μικρούλη που αεροδιακομίστηκε!

Μετά την διακομιδή -λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του- του 2χρονου αγοριού από το νοσοκομείο μας στο Γενικό νοσοκομείο παίδων της Αθήνας «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», το βράδυ του Σαββάτου, οι γιατροί του νοσοκομείου μας παρακολουθούν την πορεία της υγείας του συνεχώς.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι:

μετά την ασφαλή και επιστημονικά άρτια διαχείριση του περιστατικού (διασωλήνωση) από την ομάδα ιατρών του νοσοκομείου μας (συνεπικουρούμενη από το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό), νοσηλεύτηκε διασωληνωμένο στη Μονάδα εντατικής Θεραπείας του παίδων, αποσωληνώθηκε την Δευτέρα το πρωί, παρέμεινε στη ΜΕΘ υποστηριζόμενο με οξυγόνο ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, που η κατάστασή του βελτιώθηκε και ΠΛΕΟΝ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ σε απλή κλίνη της Παιδιατρικής!

Συγχαρητήρια σε όλους τους γιατρούς, το λοιπό προσωπικό και το ΕΚΑΒ ΚΕΠΥ που για άλλη μία φορά επέδειξαν επαγγελματισμό και ευαισθησία και έχουμε ευτυχή κατάληξη!!