Συνάντηση με τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ και Βουλευτή Ηλείας κ. Μιχάλη Κατρίνη, είχε ο Γ.Γ. της ΕΙΕΤ Γιώργος Αμβροσίου.

Ο κ. Κατρίνης τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τον Περιφερειακό Τύπο και ειδικά με την Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου και υπήρξε σύμμαχός μας στις όποιες διεκδικήσεις μας. Έχει στηρίξει έμπρακτα τον Τύπο της περιφέρειας με ομιλίες του στη Βουλή και άλλες παρεμβάσεις του.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τις εφημερίδες μας και ο κ. Κατρίνης δεσμεύτηκε ότι το ΚΙΝΑΛ και ο Πρόεδρός του κ. Νίκος Ανδρουλάκης θα κάνουν τα πάντα για να στηριχθεί και να συνεχίσει να υπάρχει ο Περιφερειακός Τύπος, καθώς πιστεύουν ότι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των τοπικών κοινωνιών.

Επίσης, συζητήθηκε και το τι θα πρέπει να γίνει για να στηριχθούν οι εφημερίδες μας μέσω διαφόρων προγραμμάτων για να προχωρήσουν στον εκσυγχρονισμό τους και την μετάβαση στην νέα ψηφιακή εποχή, δηλώνοντας αρωγός σε κάθε σχετική μας προσπάθεια.

Επιπλέον, δεσμεύτηκε ότι άμεσα θα οριστεί συνάντηση γνωριμίας και εργασίας και με τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη.

Τέλος, ευχήθηκε σε όλα τα μέλη της ΕΙΕΤ καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά με την ελπίδα ότι το 2022 θα είναι έτος ελπίδας για όλους τους Έλληνες.

 

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ

Ο ΓEN. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ