Σε ανακοίνωση του Κέντρου Συμπαράστασης Ευαγγελικής Εκκλησίας Δράμας αναφέρονται τα εξής:

Ως Κέντρο Συμπαράστασης της Ευαγγελικής Εκκλησίας Δράμας μαζί με τον Δήμο Δράμας και προσωπικά τον κ. Μαμσάκο και τον ειδικό συνεργάτη του κ. Αγγελίδη, τους οποίους με την ευκαιρία ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράστασή τους, και τη Logosmusic είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε μια μοναδική επίσκεψη από τις Η.Π.Α. την ερχόμενη Τρίτη 10 Μαΐου στις 8.30 το βράδυ στο Δημοτικό Ωδείο.

Το Κέντρο Συμπαράστασης της Ευαγγελικής Εκκλησίας υποστηρίζει εδώ και 10 χρόνια με τρόφιμα, ρούχα κ.α. περίπου κάθε μήνα 200 οικογένειες της πόλης μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Όμως, με αρχή πολλά χρόνια ακόμη πιο πίσω σε συνεργασία με τον Δήμο και με άλλους φορείς προσφέρουμε στην πόλη της Δράμας πολλές υψηλοτάτου επιπέδου πολιτιστικές μουσικές εκδηλώσεις και πάντοτε εντελώς δωρεάν!

Αυτή τη φορά φιλοξενούμε για μία και μόνο συναυλία από τις 4 που θα πραγματοποιηθούν συνολικά σε όλη την Ελλάδα τη συμφωνική μπάντα του Πανεπιστημίου Lee, από το Κλήβελαντ του Τενεσσή των Η.Π.Α. Μάλιστα πρόκειται για τη μοναδική συναυλία τους στην Ελλάδα σε επαρχιακή πόλη. Η συμφωνική μπάντα αποτελείται από 30 διαλεγμένους μουσικούς ορχήστρας χάλκινων και ξύλινων πνευστών και κρουστών. Ταξιδεύει πολύ συχνά στις Η.Π.Α. αλλά και συμμετέχει σε πολλές διεθνείς περιοδείες.

Θα εκτελέσουν για μας παραδοσιακές gospel μελωδίες αλλά και κινηματογραφικές μελωδίες.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Αντί εισιτηρίου, όποιος το επιθυμεί, μπορεί να προσφέρει στο χώρο της εκδήλωσης συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας για Ουκρανούς πρόσφυγες που ήδη φιλοξενούμε στην πόλη μας.