Φωτογραφία αρχείου

Ακριβή αποδείχτηκε τελικά η ενέργεια ομάδας ατόμων, οι οποίοι παρακολουθούσαν σε κατάστημα εστίασης στη Δράμα το χθεσινό (7/3) ποδοσφαιρικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Άρη.

Όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία (Περισσότερα ΕΔΩ), στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού την χθεσινή Κυριακή, καταγράφηκε και το εξής περιστατικό στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη:

-Σύλληψη ιδιοκτήτη επιχείρησης αναψυχής, επιβολή προστίμου 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη και από 600 ευρώ σε (9) πελάτες, για παραβίαση περιορισμού κίνησης και μη τήρηση απόστασης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το χθεσινό βράδυ στη Δράμα, μια ομάδα ατόμων επέλεξαν να παρακολουθήσουν σε κατάστημα τον ποδοσφαιρικό αγώνα με το δραματικό φινάλε, αν και υπάρχει σε ισχύ καθολική απαγόρευση λειτουργίας επιχειρήσεων εστίασης με φιλοξενία κοινού στο χώρο (επιτρέπονται take away και delivery). Τελικά, επενέβη η Αστυνομία και ακολούθησε η διαδικασία επιβολής προστίμων.