Η food blogger Faganoula Μαρίνα Ζαφείρη παρουσιάζει το βιβλίο της «Τι θα φάμε μαμά; 30 λαχταριστές μαμαδίστικες συνταγές» από τις εκδόσεις Συμμετρία, σε συνεργασία με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Δράμας και το βιβλιοπωλείο «Μια φορά κι έναν καιρό Storyland», στην αίθουσα εκδηλώσεων της βιβλιοθήκης (επί της οδού Θεοτοκόπουλου) την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11:30 π.μ.

Θα ακολουθήσει εργαστήρι μαγειρικής για παιδιά άνω των 3 ετών.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

 

Αυτό το βιβλίο είναι για σένα. Για σένα που εργάζεσαι, για σένα που τρέχεις να τα προλάβεις όλα, για σένα που θέλεις να προσφέρεις όλη σου την αγάπη, ακόμα και μέσα από το φαγητό. Γιατί, το φαγητό είναι αγάπη. Θέλει αγάπη. Κρύβει αγάπη. Σε αυτό το βιβλίο θα βρεις εύκολες και νόστιμες συνταγές, φτιαγμένες με απλά υλικά και άκρως μαμαδίστικες. Κάποιες από αυτές θα σου φέρουν μνήμες απ’ όταν ήσουν παιδί. Έλα να μοιραστούμε τις συνταγές και τη χαρά!

 

Βιογραφικό συγγραφέα

 

Η Μαρίνα Ζαφείρη γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 1987. Κατάγεται από την Αρχαία Επίδαυρο Αργολίδας. Ζει στη Θεσσαλονίκη και είναι μαμά δυο παιδιών. Έχει σπουδάσει Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ και μιλάει δύο ξένες γλώσσες, αγγλικά και γερμανικά. Έχει ενεργό ρόλο στην εκπαίδευση ιδιωτικά. Η αγάπη της για την μαγειρική την οδήγησε στη δημιουργία του foodblog της, www.faganoula.gr. Πιστεύει πως σε κάθε σπίτι πρέπει να υπάρχει καλομαγειρεμένο φαγητό φτιαγμένο με αγάπη και απλά υλικά. Η Μαρίνα Ζαφείρη είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο των social media και γνωστή στο ευρύ κοινό ως Faganoula (www.faganoula.gr).