«Προφανώς κάποιοι ενοχλήθηκαν από τα κείμενά του. Μαζί με τον Γιώργο δολοφονήθηκε και η δημοσιογραφία» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας

Πέρασαν σαράντα ημέρες από το συμβόλαιο θανάτου που πλήρωσε με την ίδια του την ζωή ο αστυνομικός ρεπόρτερ, Γιώργος Καραϊβάζ και οι έρευνες της ελληνικής αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δολοφόνων του, χωρίς ωστόσο να έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του δημοσιογράφου, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «προφανώς κάποιοι ενοχλήθηκαν με αυτά που έγραφε» και πως «μαζί με τον Γιώργο πέθανε και η δημοσιογραφία. Δυστυχώς δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία για τους δράστες. Η αστυνομία συλλέγει πληροφορίες. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να μπορούν να οδηγήσει σε σύλληψη. Ο Γιώργος δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Προφανώς κάποιοι ενοχλήθηκαν από τα κείμενά του. Μαζί με τον Γιώργο δολοφονήθηκε και η δημοσιογραφία».

Ενω τω μεταξύ το μνημόσυνο των 40 ημερών από τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στις 9 Απριλίου έξω από το σπίτι του στον Άλιμο τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας. Χθες το απόγευμα, στενοί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στον τόπο όπου άφησε την τελευταία του πνοή στον Άλιμο για να βρεθούν στο τρισάγιο στη μνήμη του.

Πηγή: ethnos.gr