ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4-2-2023 ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΟΡΦΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟ EL CLASICO ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8-2-2023 ΜΕ ΠΑΝΔΡΑΜ ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΣΑ

 

  • Ολοκληρώνονται οι μεταγραφικές παρεμβάσεις με την επιστροφή του στόπερ Αγιώτη και την απόκτηση ενός τερματοφύλακα
  • Μπάμπης Χατζημεστής (Ορφέας Ξανθής): Άλλο μέγεθος η Δόξα, ο Ορφέας έχει μπάτζετ 30.000!!!
  • Γιάννης Αποστολίδης (προπονητής Δόξας): Με σοβαρότητα κόντρα στον Ορφέα

 

Ο α’ γύρος στον 1ο όμιλο μέσα σε μια εβδομάδα οδεύει στην ολοκλήρωσή του, με την 14η και 15η αγωνιστική και πλέον υπάρχει ένα σοβαρό δείγμα για επιμέρους προσεγγίσεις.

 

Ορφέας – Δόξα το Σάββατο στη Ξάνθη

 

Πρόκειται για ακόμη ένα ντέρμπι, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 στη Ξάνθη, αφού ο Ορφέας έχει τα χαρακτηριστικά της «εφτάψυχης» ομάδας και είναι για την κατηγορία από τις παλαιές «καραβάνες».

Για τη Δόξα η παρουσία με τον Βύρωνα πέρασε στην ιστορία, έστειλε όμως και μηνύματα για αποκωδικοποιήση, που λέει ότι η κατηγορία θέλει μεγάλη προσοχή.

Με «οδηγό» στο β’ ημίχρονο με τον Βύρωνα οι Δοξαίοι εκστρατεύουν στη Ξάνθη για μετωπική, αφού ο ισχυρός άνδρας της ομάδας κ. Χατζημεστής αναγνωρίζει το ιστορικό μέγεθος των Μαυραετών, αλλά η μαχητικότητα της Ξανθιώτικης ομάδας είναι πέρα οικονομικών απολαβών, αφού ο οικονομικός προϋπολογισμός είναι της τάξης των 30.000 ευρώ!!!

 

Τετάρτη 8/2 Δόξα vs Πανδράμ: Η γιορτή της Δράμας

 

Ο α’ γύρος στον 1ο όμιλο κλείνει με το El Clasico της Δράμας, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, καθώς η «μεγάλη κυρία», γηπεδούχος Δόξα, φιλοξενεί τον συμπολίτη Πανδραμαϊκό, που έχει τη δική του ιστορική αύρα.

Ξυπνούν μνήμες της δεκαετίας του 1970, στην τότε Β’ Εθνική, όπου αναμετρήσεις ήταν ολόκληρης της εβδομάδας.

Είναι γιορτή, πέρα κατηγορίας και βαθμολογίας, αφού εδώ μετρούν και οι χρυσοί βαθμοί.

Παρά το μεσοβδόμαδο διεξαγωγής του αγώνα, αναμένεται ικανοποιητικός αριθμός θεατών.