ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 -3-2024

 

  • Σεβασμός και αναγνώριση από όλη την Ελλάδα για τη συγκλονιστική παρουσία του κόσμου με την Καβάλα
  • Βέροια – Δόξα, κάποτε στην Α’ Εθνική, τώρα αμφότερες οι ομάδες στα πρόθυρα του τοπικού
  • Α. Στολτίδης (προπονητής Δόξας): Στη Βέροια μόνο νίκη για τις όποιες ελπίδες
  • Με κόσμο η Δόξα στη Βέροια

 

Η 24η Μαρτίου 2024 στο γήπεδο της Δόξας είχε παλμό, πολλά συνθήματα και συγκινήσεις, αφού το μήνυμα που εστάλη είναι ομόφωνο: Η Δόξα ως ιδέα συγκινεί…

Η σκληρή όμως πραγματικότητα είναι αλύπητη και η στατιστική απεικόνιση έως αποτρεπτική. Αν στο ποδόσφαιρο όη λα ανατρέπονται, στη Δόξα είναι μοναδικός ο τρόπος επιβίωσης και ίσως δεν θα φτάσει.

 

Βέροια – Δόξα: Στο λυκόφως του τοπικού

 

Η μεν κάποτε «Βασίλισσα» του Βορρά, οι δε οι ένδοξοι Μαυραετοί της Δράμας. Θα συναντηθούν ίσως αναμνηστικά πριν τη νέα ένταξή τους αφού ακουμπούν στον α’ τοπικό των ΕΠΣ Ημαθίας και Δράμας αντίστοιχα. Σημεία των καιρών απογοητευτικά έως προσβλητικά.

Στο +3 η Δόξα από τη Βέροια και στο -6 από την Ευκαρπία και 6 αγωνιστικές πριν το τέλος. Η κομβικότητα της Κυριακής για τη Δόξα καθιστά μονόδρομο τη νίκη και η εμφάνιση των παικτών με την πρωτοπόρο Καβάλα ήταν ενθαρρυντική.

 

Στολτίδης vs Τσαλουχίδης στους πάγκους

 

Ο προπονητής της Δόξας Άκης Στολτίδης έστειλε το μήνυμα ότι μόνο με νίκη θα υπάρχουν ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία. Τέλος είπε ότι η παρουσία του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και η αναγνώριση των προσπαθειών των παικτών οι οποίοι παίζουν για την υπερηφάνεια.