ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (4-8-2017) ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ FOOTBALL LEAGUE, ΕΝΩ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΠ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ:

 

  • Εκτός ο Αγροτικός Αστέρας, μέγα ερωτηματικό ο Ηρακλής του Παπαθανασάκη, οριακά Πανσερραϊκός, Αχαρναϊκός
  • Οι 4 δευτεραθλητές (Δόξα, Ιωνικός, Χαλκίς και Καραϊσκάκης) σε μίνι προωτάθλημα
  • Ξεκίνησε την προετοιμασία η Δόξα με 10 και άλλοι τόσοι σε αναμονή
  • Το Σαββατοκύριακο οι τελικές αποφάσεις, σε αναμονή οι φίλαθλοι – Δ.Σ. της Football League, Παρασκευή 4/8/2017, ώρα 15.00

 

Όταν την Παρασκευή 26/7/2017 στο επίσημο site της ΕΠΟ αναρτήθηκε ο ενιαίος Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΚΑΠ), σήμανε συναγερμός στο στρατόπεδο της Δόξας, αφού υπάρχει ρητή πρόβλεψη ότι το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής θα διεξαχθεί με 18 ομάδες και σε αδυναμία συμμετοχής η αναπλήρωση θα έρθει από τους δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής αναλογικά, είναι το άρθρο 4 παράγραφος 5. Υπεράνω όλων είναι ο ΚΑΠ, οπότε τα πάντα θα κριθούν την καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής που είναι η Παρασκευή 4/8/2017.

 

Αγροτικός Αστέρας: «Σβήνει» το ΑΦΜ η Διοίκηση της ΠΑΕ!

 

Το πιο δεδομένο είναι ότι οι Αφοί Θεοδωρίδη, ιδιοκτήτες της ΠΑΕ Αγροτικός Αστήρ, εδώ και καιρό κάνουν πράξη την αναστολή λειτουργίας της ΠΑΕ, οπότε το ένα κενό πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

 

Ηρακλή: «Κούφια» δήλωση συμμετοχής από Παπαθανασάκη;

 

Αν και το χρέος είναι βουνό και από τη Θεσσαλονίκη εξαφανισμένος ο μεγαλομέτοχος κ. Παπαθανασάκης, το πιο πιθανό είναι να προβεί σε δήλωση συμμετοχής στη Football League για να κερδίσει παραγοντικό χρόνο, αφού η οικογένεια του Ηρακλή επιθυμεί μια πραγματική επανεκκίνηση.

 

Πανσερραϊκός – Αχαρναϊκός: Ύστατες προσπάθειες

 

Σε ύστατες προσπάθειες για συμμετοχή προβαίνουν οι Πανσερραϊκός και Αχαρναϊκός παρότι δεν έχουν αδειοδότηση και έχουν φυσικά περιορισμό μεταγραφών.

 

Οι 4 μνηστήρες

 

Τα όποια κενά προκύψουν θα κληθούν να καλύψουν οι 4 ομάδες που τερμάτισαν δεύτερες στους αντίστοιχους 4 Ομίλους της Γ’ Εθνικής.

  1. Δόξα: Το στοίχημα του Γιάννη Μπύρου να βρεθεί στη Β’ Εθνική θα ‘χει ευτυχή κατάληξη αν τερματίσει πρώτος στο μίνι πρωτάθλημα, θέληση έχει, ΛΑΟ έχει, προοπτική έχει, άρα πεδίο Δόξης λαμπρό και φυσικά μακριά από διάφορους… «αλεξιπτωτιστές». Εμπρός λοιπόν…
  2. Ιωνικός: Έχει όνομα, τώρα συγκροτείται, αλλά διαθέτει «βαρύ» πυροβολικό εκτός γηπέδων. Οπότε…
  3. Χαλκίς: Επικίνδυνος αντίπαλος, κάνει μεταγραφές, έχει υποστηρικτές, θέλει το άλμα…
  4. Καραϊσκάκης: Από την Άρτα η προέλευση της ομάδας, έχει δυνατό παράγοντα (κ. Δράκος) και φυσικά η Β’ Εθνική θα είναι μια κατάκτηση από άλλον πλανήτη.

Συμπερασματικά ο ΚΑΠ μας δίνει το κωδικό της Β’ Εθνικής. Ας το αξιοποιήσουμε