ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ 2020 ΕΝΩ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο Α’ ΓΥΡΟΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ (ΔΕΥΤΕΡΑ 6-1-2020, ΩΡΑ 16.00, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ERT SPORTS) ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

 

  • Οριστικοποιεί την αποχώρησή του ο Γιάννης Μπύρος με έγγραφη παραίτηση
  • Κ. Ανυφαντάκης (προπονητής Δόξας): Πάμε στα Χανιά ως Δόξα
  • Κανένα σχέδιο – πλάνο για χειμερινές μεταγραφές
  • Σ. Καψάλης (αρχηγός Δόξας): Μας προβληματίζει το αύριο

 

Ήρθε, έφτασε, το 2020, μια νέα δεκαετία ανατέλλει και για την ΠΑΕ Δόξα η αβεβαιότητα και η απουσία μιας διοίκησης γίνεται και τον πιο επίσημο τρόπο γεγονός, με την έγγραφη παραίτηση του Γιάννη Μπύρου από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου.

ΗΔόξα, ως γνωστόν, αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2 με την μορφή ΠΑΕ, που όμως οι μετοχές της είναι ήδη με απόφαση του κ. Μπύρου σε διαδικασία δωροδότησης σε 100 περίπου ενεργά μέλη του Γ.Σ. Δόξα.

Το διοικητικό κενό εξουσίας, ευθύνης και προοπτικής είναι ήδη γεγονός και με ευχές και απλό εθελοντισμό στο χώρο του υπάρχοντος επαγγελματικού ποδοσφαίρου στη χώρα μας διοίκηση ΠΑΕ δεν υπάρχει.

 

Κ. Ανυφαντάκης: Είμαστε Δόξα!

 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι μετά τις διακοπές των εορτών, ο προπονητής της Δόξας Κώστας Ανυφαντάκης στέλνει το δικό του μήνυμα για το κλείσιμο του α’ γύρου, αφού η 11η αγωνιστική περιλαμβάνει την Δευτέρα 6-1-2020 (ώρα 16.00, LIVE ERT SPORTS) την αναμέτρηση στο γήπεδο των Περιβολίων των Χανίων ανάμεσα στη Δόξα και στην τοπική ομάδα.

Η επιστροφή του κ. Ανυφαντάκη σε γνώριμα λημέρια είναι στα θετικά, μετά το επιβλητικό πέρασμα στις 22-11-2019 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής με τη νίκη (1-3) επί του Πλατανιά.

Έτσι, με την φράση «είμαστε Δόξα, πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη, όπως σε κάθε ματς», ο προπονητής της ομάδας προσπαθεί να διαχωρίσει το αγωνιστικό με την όποια διοικητική αβεβαιότητα υφίσταται.

 

Σ. Καψάλης: Έχουμε προβληματισμό

 

Ο αμυντικός ογκόλιθος των Μαυραετών και ένας εκ των αρχηγών Στέλιος Καψάλης εξέφρασε και αυτός δημόσια τον προβληματισμό για το δικό τους αύριο και της ομάδας, μετά την δρομολογημένη αποχώρηση του κ. Μπύρου, ο οποίος ήταν για τον Στ. Καψάλη ο ορισμός της συνέπειας και της αξιοπρέπειας.