«ΜΕΤΕΩΡΗ» ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΟΞΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ…

 

  • Στην Συνέλευση της ΕΠΟ (30-6-2017) θα «φανεί» το μέλλον για αναδιάρθρωση της Football League – Αρνητικές δηλώσεις από Υπουργό
  • Στην Επιτροπή Δεοντολογίας κατέφυγε η Δόξα για δικαίωση
  • «Βόμβες» ετοιμάζει ο Γ. Μπύρος για μια νέα ομάδα – Αναχωρούν 15 παίκτες

 

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 21-6-2017 η Γενική Συνέλευση του Γ.Σ. Δόξα όπου μεταξύ των άλλων θεμάτων είχε και την εκλογική διαδικασία για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο όμως δεν έγινε λόγω απουσίας ενδιαφέροντος.

Έτσι ουσιαστικά η απερχόμενη Διοίκηση του Ηλία Χατζηελευθερίου αναμένει στην επαναληπτική να διαφανεί το ύστατο ενδιαφέρον από παράγοντες για μια Διοίκηση που θα γιορτάσει και τα 100 χρόνια!!! Διαφορετικά υπάρχει η διοικητική – δικαστική «λύση» μέσω ορισμού ΠΔΕ (Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή) για παραπέρα διερεύνηση και εξεύρεση μόνιμης διοικητικής λύσης. Σίγουρα μια τέτοια εξέλιξη δεν τιμά αναλογικά κανέναν Δραμινό πόσο δε την ιστορική αυτή ομάδα.

Στο θέμα της αναδιάρθρωσης οι δηλώσεις του αρμόδιου Υπουργού κ. Βασιλειάδη «πάγωσαν» τις προσδοκίες, όμως στο θέμα θα δώσει τόνο και χρώμα η Συνέλευση της ΕΠΟ στις 30-6-2017 όπου ο επικεφαλής κ. Γραμμένος έχει δηλώσει ότι θα προτείνει για πολλούς λόγους την δημιουργία 2 Ομίλων για την αγωνιστική περίοδο που ξεκινά το Σεπτέμβρη. Να τονίσουμε ότι εκλογές αναμένονται στην ΕΠΟ στις 22-7-2017.

 

«Μπομπέρ» ο Μπύρος!

 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, με εντολή κ. Μπύρου ο Νίκος Ιωσηφίδης είναι σε όλη την… Ελλάδα με καθημερινές συναντήσερις και επαφές. Ήδη η ομάδα έχει κλεισμένο προπονητή και το ΟΚ από 10 παίχτες. Προς αποχώρηση είναι πάνω από 10 αντίστοιχοι παίκτες με παραμονή των Πινδώνη, Ρεβυθόπουλου, Μαρκόπουλου, Παπαζούδη, Μπάμπουρα, οι οποίοι θεωρούνται γηγενείς.