ΣΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2024-25 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

  • Με Γιώργο Λάλα στο προπονητικό τιμόνι
  • Ανανέωσαν Κόντος, Μπεζυρτζής (πορτιέρο), Περσίδης, Μπλιός, Ιορδανίδης – Αποκτήθηκαν Παπαγεωργίου (Αλεξανδρούπολη), Καπτέλι (Καλαμπάκι), Βασιλειάδης (Βώλακας)
  • Η νέα δομή της διοίκησης και της διοικούσας επιτροπής

 

Η νέα περίοδος 2024-25 για τη Δόξα είναι ήδη γεγονός από τις 19 Ιουνίου 2024, όταν ο Γ.Σ. Δόξα απόκτησε το νέο διοικητικό σχήμα σε σύμπραξη με την οικογένεια Καλλινικίδη που έχει τον ρόλο της διοικούσας επιτροπής.

Ήδη τα νέα πρόσωπα ανέλαβαν αξιώματα, ρόλους και δράση με τον γιατρό Γιάννη Δάντζερα Πρόεδρο, τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Δράμας Παναγιώτη Σαλπιγκτίδη Αντιπρόεδρο, τον Θόδωρο Μεταβιτσιάδη Β’ Αντιπρόεδρο, τον Χαρίλαο Ψαρρά Ταμία, Γενικός Γραμματέας ο Βασίλης Παυλίδης και μέλη οι Δημοσθένης Παγωνάς και Τάσος Παυλίδης, με ρόλο συνδέσμου με τον αγωνιστικό κομμάτι.

 

Ερωτηματικά η κατηγορία και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας

 

Ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά της Δόξας λέει ότι θα βρεθεί στο α’ τοπικό Δράμας, όμως η οριστικοποίηση της νέας Γ’ Εθνικής αφήνει ένα παράθυρο για επανένταξη σε αυτήν. Ίσως το καλοκαίρι να έχει εκπλήξεις.

Στο ιδιαίτερα νευραλγικό πόστο του Γενικού Αρχηγού το πρόσωπο ακόμη είναι άγνωστο και εδώ η προσοχή είναι απαραίτητη.

 

Πρώτα οι ανανεώσεις

 

Η ζωή συνεχίζεται και στα δύσκολα, πόσο δε στην πολύπαθη και ιστορική Δόξα όπου η νέα χρονιά θέλει πρώτα την ψυχολογική αποδοχή του μοιραίου υποβιβασμού. Οι παίκτες προσπάθησαν, αλλά δεν είχαν τα «εφόδια» αγωνιστικά, οικονομικά, διοικητικά, με το γνωστό αποτέλεσμα.

Η νέα διοίκηση καλείται να ανταπεξέλθει σε όλους τους τομείς καλύπτοντας τα παραπάνω κενά. Στο αγωνιστικό κομμάτι η Δόξα της περιόδου 2024-25 πρέπει να έχει χαρακτηριστικά ομάδας α’ διαλογής Γ’ Εθνικής. Είναι μονόδρομος σε όλους τους τομείς η υπεροχή να μην αμφισβητείται.

Έτσι οι ανανεώσεις πρέπει να έχουν το κομμάτι και της αναγνώρισης προς τους παίκτες, αφού πάλεψαν, μάτωσαν από ομάδας συνοικιακών τόπων. Υπάρχει και το οικονομικό κομμάτι της αναγνώρισης και αποκατάστασης.

 

Γ. Λάλας (προπονητής Δόξας): Στα δικά μας παιδιά

 

Ο νέος προπονητής των Μαυραετών Γιώργος Λάλας έδωσε το περίγραμμα του νέου ρόστερ όπου κυρίαρχη θέση θα έχουν τα παιδιά με προέλευση από τη Δράμα. Ήδη στα παιδιά μικρής ηλικίας υπάρχει το «οπλοστάσιο» του Καλαμώνα, από όπου θα ενταχθούν τουλάχιστον 6 παιδιά.