ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17-9-2023 ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ (ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ) ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΩΝ 34 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΞΑΙΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

 

  • Δ. Κεραμάρης (Πρόεδρος Παραλιμνίου): Οι φίλαθλοι της Δόξας είναι ευπρόσδεκτοι στο γήπεδό μας
  • Ξεσηκωμός στις τάξεις των φιλάθλων της Δόξας
  • Μ. Μποδούρογλου (εφοπλιστής): Είμαι Δραμινός Δοξαίος και κοντά σε αυτή τη νέα προσπάθεια
  • Οι επιλογές του προπονητή Μ. Παναγιώτου με βάση την εικόνα των φιλικών αναμετρήσεων
  • Αργεί να μπει σε φουλ ρυθμούς ο νεοαποκτηθείς Μαυριτανός Κάρολ Σανσίς

 

Η κακοκαιρία Daniel έφερε ανατροπές στις ζωές μας, αλλά και στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής. Έτσι η 2η αγωνιστική ημέρα στις 17 Σεπτεμβρίου 2023 θα είναι η φετινή πρώτη επίσημη.

Αντίπαλος των Μαυραετών μια ομάδα με οργάνωση, τάξη και προγραμματισμό. Ο λόγος για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου Σερρών. Είναι ο ορισμός της διαχρονικής ομάδας της Γ’ Εθνικής χωρίς προβλήματα.

Η φετινή Δόξα έχει μια δομή από πέρυσι, που τερμάτισε στην 4η θέση, οπότε η αγωνιστική προσέγγιση πέραν της ιστορικότητας, τη θέλει στις ομάδες α’ ταχύτητας του φετινού Μαραθωνίου.

Μ. Μποδούρογλου: Είμαι κοντά στη Δόξα

Στον φετινό αγιασμό της Δόξας η παρουσία του κορυφαίου Δραμινού επιχειρηματία κ. Μιχάλη Μποδούρογλου έκανε αίσθηση, όπως και η τοποθέτησή του, λέγοντας: Είμαι Δραμινός, κοντά στην αγαπημένη Δόξα και στηρίζω την υγιή προσπάθεια που πραγματοποιείται. Καλώ τους Δραμινούς να βρεθούν κοντά.

Δ. Κεραμάρης: Να έρθουν οι φίλαθλοι της Δόξας στο γήπεδό μας

Ίσως για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου η πρεμιέρα με τη Δόξα να είναι το πιο εμπορικό παιχνίδι στο γήπεδο του Παραλιμνίου και ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Δημήτρης Κεραμάρης σε δήλωσή του ανέφερε: Σίγουρα αυτό που ζούμε με την κακοκαιρία είναι πέρα από τη σκέψη μας και συμπονούμε. Υποδεχόμαστε τη Δόξα και τους φιλάθλους της με φιλοξενία και χαρά.

Οι επιλογές του Μ. Παναγιώτου

Με την εικόνα από τα φιλικά, οι πιθανές επιλογές του προπονητή Μάριου Παναγιώτου θα είναι οι εξής: Κάτω από τα δοκάρια Ηλιάδης, στην άμυνα Μπλιός, Γαλόπουλος, Παπαϊωάννου, Θεοδοσιάδης, στα χαφ Ρούτσης, Περσίδης, Οικονομίδης (Κόντος), Παπαδόπουλος και μπροστά Μπρατσιάνη και Ατανάσοφ. Μια ενδεκάδα με ρόλους και με πλάνο κατοχής και υπεροχής.