ΣΕ ΡΟΔΟ ΜΕ ΔΙΑΓΟΡΑ (22-3-2021) ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝ (ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ, 24-3-2021) Η ΔΟΞΑ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

  • Επιχειρηματική κίνηση από το Λεκανοπέδιο Νευροκοπίου είναι σε εξέλιξη
  • Η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ και τα αιτήματα για οικονομική ενημέρωση από μερίδα μετόχων
  • Ανακοίνωση καταπέλτης του Σ.Φ. «Μαυραετοί»

 

Οδεύουμε προς την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και στην ΠΑΕ Δόξα η κατάσταση είναι αγωνιστικά οριακή και διοικητικά σε παρατεταμένη αβεβαιότητα.

Το αρνητικό σερί 5 ηττών (δεν υπολογίζεται το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα με τα Τρίκαλα) είναι άκρως ανησυχητικό τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά.

Η αρχική ανάληψη ευθυνών από τον κ. Κολιτσιδάκη μετά το 6-0 στην Κρήτη, μετατράπηκε σε «θα συνομιλήσω με τη διοίκηση) μετά το 0-3 από τη Ξάνθη.

Η Δόξα έχει απαιτήσεις από το DNA της και σίγουρα η εικόνα της είναι παρατεταμένα προβληματική. Το όποιο άγχος που διαπίστωσε ο προπονητής είναι μια εκδοχή που έπρεπε να αντιμετωπιστεί.

 

Τα δύσκολα σε Ρόδο – Λάρισα

 

Οι δύο συνεχόμενες έξοδοι σε Ρόδο και Λάρισα είναι άκρως κομβικές και οριακές. Ζητείται αντίδραση, ζητείται απάντηση, ζητείται πάθος, ζητείται σχέδιο – ταυτότητα.

Η βαθμολογική θέση της ομάδας είναι στο κατακόκκινο και ο όποιος εφησυχασμός πλέον είναι πέραν του κατανοητού.

 

Κίνηση από Λεκανοπέδιο

 

Επιχειρηματίας προερχόμενος από το Λεκανοπέδιο Κ. Νευροκοπίου, με κοινωνική δράση, έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον για μετοχική διοικητική εμπλοκή στην ΠΑΕ Δόξα. Ήδη οι συναντήσεις και οι ενέργειες είναι σε εξέλιξη και αναμένεται η γνωστοποίηση από τον ίδιο.

 

«Ανοχή τέλος!»

 

Σε ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων οι «Μαυραετοί» αναφέρονται τα εξής:

«Ανοχή τέλος! Φαίνεται ότι κάποιοι την αγάπη και το φιλότιμο που έχουμε δείξει απέναντι στην ομάδα την έχουνε εκλάβει ως αδυναμία και επειδή πλέον γελάει ο κόσμος ήρθε η ώρα να σοβαρευτούμε όλοι και πρώτα απ’ όλα η διοίκηση (εάν υπάρχει διοίκηση).

Ας μας απαντήσουν σε ποια ομάδα μετά από συνεχόμενες, οι δύο μάλιστα με διασυρμό, ήττες θα κρατούσαν αυτόν τον ανύπαρκτο στον πάγκο ο οποίος παπαγάλιζε για 6άδα στην έναρξη του πρωταθλήματος;

Σε τι αποσκοπείτε κύριοι;

Δεν ζητάμε και δεν ζητήσαμε ποτέ φέτος μεγάλα πράγματα, είχαμε γνώση της κατάστασης, παρά μια αξιοπρεπή πορεία και μία άνετη παραμονή και παρόλα τα 3 πρώτα άσχημα αποτελέσματα δώσαμε ηρεμία στην ομάδα και με την σιωπή μας σας στηρίξαμε παρόλο την λάσπη που φάγαμε και εμείς μαζί σας από τον κάθε “πουθενά” που δυστυχώς τώρα τον επιβεβαιώνετε.

Καλούμε για αυτό στα εναπομείναντα παιχνίδια τον εκτελών χρέη προέδρου και αγαπητό συνοπαδό μας κύριο Καραγιαννίδη να εξηγήσει στους παίκτες ότι αγωνίζονται στην ιστορική ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και όχι στην Επισκοπή, στον Ηρόδοτο και στην Α.Ε.Ε.Κ ΣΥΝ.ΚΑ.

Τέλος μην ξεχνάτε ότι εάν χρειαστεί η πέτρα θα έρθει από κοντά…

ΔΟΞΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!».