ΟΙ «ΝΑΡΚΕΣ» ΤΩΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ TRANSIT (ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΕΑ (ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ) ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ SUPER LEAGUE 2 ΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

  • Νέο απόκτημα ο επιτελικός μέσος Τζούρακ από την Α’ Σλοβενίας
  • Τα φιλικά δείχνουν ότι η παραπέρα ενίσχυση είναι μονόδρομος
  • Έχει προοπτική η ΠΑΕ Δόξα χωρίς μεγάλο οικονομικό παράγοντα;

 

Οι όροι και οι προϋποθέσεις στη νέα αναδιάρθρωση του κ. Αυγενάκη στο χάρτη του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου είναι σαφείς και ξεκάθαροι έως την επόμενη ανατροπή. Στη νέα Super League 2 που διαμορφώνεται μετά την ομογενοποίηση με την καταργηθείσα Football League, η στόχευση είναι ξεκάθαρη, το 2024 να έχουμε Super League 1 και Super League 2 με 32 ομάδες.

Σε αυτή την προοπτική, η ΠΑΕ Δόξα έχει το δικό της εσωτερικό Γολγοθά, όπου υπάρχουν οι εντολοδόχοι διαχειριστές (τώρα η Νο 3 έκδοση) και με την απουσία ισχυρού οικονομικού παράγοντα, οι απαιτήσεις – υποχρεώσεις έχουν τον χαρακτήρα χιονοστιβάδας και από παρόντες που προσέφεραν, αλλά και από δικαιώματα εξ αποστάσεως, γιατί τα όποια προσύμφωνα και έγγραφα εστάλησαν μέσω e-mail!

 

Ώρα ΕΕΑ

 

Πλησιάζει η ώρα της κρίσης από την ΕΕΑ, όπου πέρυσι η Δόξα εισέπραξε 2 απορριπτικές αποφάσεις.

Τώρα στην ΠΑΕ, οι προσπάθειες να καλυφθούν τα προαπαιτούμενα είναι οριακές και ο φάκελος της ΠΑΕ υπό διαμόρφωση ακόμη.

Στην ΠΑΕ Δόξα, με την αναδιάρθρωση σε εξέλιξη, είναι όχι μόνο ανάγκη, αλλά επιτακτική η παρουσία ισχυρού παράγοντα. Ο εθελοντισμός είναι θετικό στοιχείο, αλλά στον επαγγελματικό ποδόσφαιρο, χωρίς plus χρημάτων, είσαι εκτός στόχων και προοπτικής.

 

Αποκτήθηκε ο Τζούρακ

 

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοίνωσε την ένταξη του Κροάτη, David Durak στο νέο ρόστερ.

O 21χρονος επιτελικός μέσος, που μπορεί να παίξει και ως δεξί χαφ αλλά και «οκτάρι», γεννήθηκε στο Ζάγκρεμπ στις 9 Μαρτίου 2000 και έχει ύψος 1.81.

Ο Durak (όπως γράφεται στη μητρική του γλώσσα το επώνυμό του) θεωρείται κλασικό «δεκάρι», με βασικό προτέρημα την τεχνική βάσει της ως τώρα διαδρομής του, αλλά και κύριο καθήκον την οργάνωση του παιχνιδιού και το «μοίρασμα» της μπάλας στους επιθετικούς.

Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός, ο οποίος συναντά τον συμπατριώτη του Αντόνιο Πάβλιτς, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Α’ Σλοβενίας με τη φανέλα της Mura, ενώ παλιότερα θήτευσε στην πατρίδα του με Dinamo Zagreb (ομάδα Νέων), ΝΚ Zagreb και Medjimurje Cakovec.

Εκτός συνόρων, ο Τζούρακ (όπως προφέρεται το επίθετό του) έχει αγωνιστεί στη Σουηδία, από το 2017 ως το 2019, με AIK Στοκχόλμης (Κ19), Μπρομαποϊκάρνα (Κ19), στην Ιρλανδία από το 2012 ως το 2014, με St. Joseph Boys και St. Kevins Boys, αλλά και στους Νέους της αγγλικής Φούλαμ το 2008.

Η ΠΑΕ Δόξα καλωσορίζει στις τάξεις της τον David Durak και του εύχεται υγεία, αλλά και η παραμονή του στους «Μαυραετούς» να συνδυαστεί με πολλές επιτυχίες.