Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΦΕΞΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ

 

  • Δ. Περσίδης (Πρόεδρος Δόξας): Πρώτη φορά μιλώ για παρατεταμένη προσβλητική αντιμετώπιση της ομάδας από τη διαιτησία (αναμένεται ανακοίνωση)
  • Δόξα – Πανθρακικός την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 με «άρωμα» άλλης κατηγορίας
  • Πάνοπλοι οι Μαυραετοί με επιστροφές Περσίδη – Χατζηδημητρίου – Θεοδοσιάδη – Ατανάσοφ

 

Ήταν γνωστό ότι η νέα σαιζόν 2023-24 για τη Γ’ Εθνική θα είχε για τους Μαυραετούς αντικειμενικές δυσκολίες με κυρίαρχο τον οικονομικό «βραχνά» που με μεγάλο μέρος καθορίζει στόχους και προσδοκίες.

Ήδη η ομάδα έχει μεγάλες βαθμολογικές απώλειες και η νέα ήττα στην Κρηστώνη Κιλκίς με 2-1 την έφερε βαθμολογικά στις θέσεις υποβιβασμού και εδώ ο κόκκινος συναγερμός είναι ήδη γεγονός.

 

Δόξα – Πανθρακικός: Ζητείται τρίποντο επειγόντως

 

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου η νέα αγωνιστική ημέρα φέρνει την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό να έχει για τη Δόξα όχι μόνο χαρακτήρα τελικού, αλλά και άμεσης βαθμολογικής «ανάσας».

Οι επιστροφές των Περσίδη, Χατζηδημητρίου, Θεοδοσιάδη και Ατανάσοφ σίγουρα δίνουν περιθώριο επιλογών στον προπονητή κ. Παναγιώτου στη συγκρότηση της πιο δυνατής 11αδας.

 

Δ. Περσίδης: Προσβλητική η αντιμετώπιση της Δόξας από τη διαιτησία

 

Για πρώτη φορά τοποθετείται δημόσια ο Πρόεδρος της Δόξας κ. Δημήτρης Περσίδης για την αντιμετώπιση του συλλόγου από τη διαιτησία λέγοντας ότι είναι παρατεταμένα προσβλητική και απαξιωτική.

Σίγουρα είναι ένα μεγάλο θέμα μαζί με τα υπόλοιπα που φέρνουν τη Δόξα σε δεινή θέση, αφού τόσο η οικονομική δυσπραγία όσο και τα ατυχή αποτελέσματα είναι το έως τώρα γενικό αποτύπωμα της πορείας.