ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 15.00 ΤΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΣΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

 

 

Η έλευση της νέας χρονιάς σηματοδοτεί και την έναρξη του β’ γύρου του πρωταθλήματος για τον 1ο Όμιλο της Δ’ Εθνικής, όπου πρωταγωνιστεί ο Πανδραμαϊκός.

Η Δραμινή ομάδα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, αγωνίζεται εκτός έδρας, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020, στις 15.00 με το Νέστο Χρυσούπολης. Στο βαθμολογικό πίνακα, ο Πανδράμ βρίσκεται στην 3η θέση με 29 βαθμούς, μόλις 1 λιγότερο από τον προσεχή του αντίπαλο, ο οποίος βρίσκεται στη κορυφή της βαθμολογίας με 30, μαζί με τον ισόβαθμό του Πανσερραϊκό.

Μάλιστα, την αμέσως επόμενη αγωνιστική, 2η για τον β’ γύρο και 15η συνολικά, ο Πανδραμαϊκός θα φιλοξενήσει στο Δημοτικό Στάδιο Δράμας τον Πανσερραϊκό. Η αρχή του 2020, δηλαδή, έχει στο πρόγραμμα 2 ντέρμπι για τον Πανδραμαϊκό, ο οποίος μάλιστα με θετικά αποτελέσματα έχει την ευκαιρία να πάρει ισχυρό προβάδισμα για την κατάκτηση της 1ης προνομιούχου θέσης.

Στα παιχνίδια του α’ γύρου, η Δραμινή ομάδα είχε νικήσει εντός έδρας με 3-1 το Νέστο Χρυσούπολης και είχε φέρει εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Πανσερραϊκό.