ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ (ΑΠΟ ΕΠΟ), ΑΝΕΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ (ΑΠΟ ΕΕΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/7/2021 (ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ) ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ «ΑΥΡΙΟ» ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ

  • Ύστατη ρομαντική προσπάθεια από τον παλαίμαχο Τάσο Στράντζαλη
  • Τ. Καραγιαννίδης (Πρόεδρος ΠΑΕ): Η μεταβίβαση σε μεγαλομέτοχο είναι μονόδρομος – Σοβαρό ενδιαφέρον σε εξέλιξη από Πειραιώτη επιχειρηματία
  • Υπό διαμόρφωση η νέα Super League 2 των 2 ομίλων με προοπτική το 2024 να παραμείνει ένας με 18 ομάδες
  • Με εμβολιασμένους θεατές στα γήπεδα το φθινόπωρο

 

D-Day για την ΠΑΕ Δόξα η Κυριακή 4 Ιουλίου 2021 και εδώ πλέον η κατάσταση δεν είναι μόνο οριακή, αλλά η αποφυγή μιας μη αναστρέψιμης κατάστασης είναι οριακά πάνω από το νερό (μεταφορικά).

Ήρθε η αναδιάρθρωση, ήρθε και το κρατικό ενισχυτικό χρήμα, διαμορφώνεται η νέα πραγματικότητα στη Super League 2 και η ΠΑΕ Δόξα είναι στα άκρως κατακόκκινα, τόσο σε θεσμικό επίπεδο όσο και σε οργανωτικό-αγωνιστικό.

 

Τέλος χρόνου για όλους και για όλα

 

Ήδη η φετινή χρονιά «γέννησε» νέες απαιτήσεις από προσφυγές, οπότε μαζί με τις περσινές (Σιώπης, Μένκα, Κρητικός) το κονδύλι πλησιάζει τις 100.000 ευρώ. Υπάρχουν επίσης απαιτήσεις από την κοινωνία – αγορά, οι ρυθμίσεις σε ΕΦΚΑ – Εφορία, καθώς και οι υποχρεώσεις προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οπότε με εθελοντές και ρομαντικούς δεν μπορεί να πορευτείς στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Άλλωστε είναι μακριά το κοινωνικό κίνημα που π.χ. υπάρχει στην Μπαρτσελόνα από την σκληρή ελληνική πραγματικότητα, πόσο δε στην ΠΑΕ Δόξα που είναι «ορφανή» στην καθοδήγηση και στα κέντρα αποφάσεων.

 

Κίνηση Τ. Στράντζαλη

 

Ο Τάσος Στράντζαλης έπαιξε ποδόσφαιρο στη χρυσή ομάδα, ήταν ο αγωνιστικός ηγέτης για μια δεκαετία (1975-1985) και δηλώνει παρών στο να ηγηθεί καλύπτοντας το μεγάλο διοικητικό κενό στην ΠΑΕ.

Ρίσκο, τόλμη και αγάπη σίγουρα ισχύουν για την εθελοντική παρουσία, όμως το ερώτημα είναι αν αρκούν.

Ο ίδιος δηλώνει, μαζί με φίλους και παλαιμάχους, παρών την Κυριακή και ζητά από τους μετόχους την έγκριση και την αποδοχή.

 

«Μονόδρομος ο μεγαλομέτοχος»

 

Ο έτερος εθελοντής και νυν Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Καραγιαννίδης μάς εξέφρασε την άποψη ότι η παρουσία μεγαλομετόχου για τη Δόξα είναι μονόδρομος, προσθέτοντας ότι υπάρχει έσχατο ενδιαφέρον από Πειραιώτη επιχειρηματία.

 

Το ζητούμενο για την ΠΑΕ Δόξα

 

Το ζητούμενο για την Δόξα είναι ένα, να είναι η ΠΑΕ κατά νόμο και ουσία ενεργή και αποδεκτή τόσο από την κατηγορία όσο και από την ίδια την κοινωνία.