ΩΡΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗΣ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ

 

  • Δ. Περσίδης (Πρόεδρος Γ.Σ. Δόξα): Η Δόξα δεν ζητά εύνοια από κανέναν, αλλά τον σεβασμό
  • Μ. Ηλιάδης (αρχηγός Δόξας): Πάμε ενωμένοι, συνεχίζουμε δυνατά

 

Μετά από 5 ισοπαλίες και 1 ήττα στην Καβάλα, η Δόξα με 24 βαθμούς καλείται την Κυριακή να αποκτήσει βαθμολογική και ψυχολογική ανάταση κόντρα στον φιλοξενούμενη Άρη από το Άβατο Ξάνθης.

 

Επιτακτική η νίκη και το τρίποντο

 

Το ματς με την Καβάλα πέρασε στην ιστορία και το πρωτάθλημα με την έναρξη του β’ γύρου είναι πλέον άκρως ανταγωνιστικό και οι βαθμοί καθοριστικοί.

Με συγκομιδή 5 βαθμών (5 ισοπαλίες) σε 6 ματς, η στατιστική του ομίλου δείχνει «κόκκινο» και άπαντες στη Δόξα έχουν αντιληφθεί ότι η κατάκτηση 3 βαθμών την Κυριακή είναι μονόδρομος χωρίς επιστροφή.

 

Δ. Περσίδης: Ζητούμε τον αυτονόητο σεβασμό!

 

Ο Πρόεδρος της Δόξας κ. Δημήτρης Περσίδης, με δήλωσή του, ζητά όχι εύνοια, αλλά δεοντολογία και σεβασμό. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η Δόξα δεν ζητά εύνοια από κανέναν, αλλά τον απαιτούμενο σεβασμό. Η επιλογή των τηλεοπτικών πλάνων από το ματς με την Καβάλα είναι αποπροσανατολιστική και πέραν δεοντολογίας, κάτι που στη Δόξα είναι αυτονόητο».

 

Μ. Ηλιάδης: Πάμε ενωμένοι και δυνατά

 

Το δικό του μήνυμα ενότητας στέλνει ο τερματοφύλακας και αρχηγός της Δόξας Μιχάλης Ηλιάδης με τη σύντομη φράση: «Πάμε ενωμένοι και δυνατά».