Την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου με πρωτοβουλία του Δημάρχου Δράμας κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του, παρουσία εκπροσώπων του Ιατρικού Συλλόγου Δράμας, του Ερυθρού Σταυρού –παράρτημα Δράμας, του Συλλόγου Καρκινοπαθών και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Καλλινικίδη.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Δράμας αναφέρονται τα εξής:

Δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις όσον αφορά το Δελτίο τύπου της Πέμπτης 16/12/2021 και αφορούσε την συμμετοχή των συλλόγων στην Ονειρούπολη. Αναγνωρίστηκε ο σημαντικός ρόλος της εθελοντικής παρουσίας των συλλόγων τα προηγούμενα έτη στην διοργάνωση αλλά και της άριστης συνεργασίας τους με τον Δήμο Δράμας.

Συμφωνήθηκε η παραχώρηση ενός από τα σπιτάκια της Ονειρούπολης στον Ερυθρό Σταυρό και η διοργάνωση μιας εκδήλωσης στα πλαίσια της Ονειρούπολης με οπτικοακουστικό υλικό με σκοπό την ενημέρωση υπέρ των εμβολιασμών.

Ο Δήμαρχος Δράμας συντάσσεται στον πλευρό όλων των εμπλεκόμενων φορέων και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στέλνουμε ένα μήνυμα αγάπης προς τους συμπολίτες μας μέσα από την μεγαλύτερη γιορτή της πόλης μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ

Σκοπός μας να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας αλλά και τους επισκέπτες για τα οφέλη των εμβολιασμών και την αναγκαιότητα των εμβολίων.

Σύνθημά μας: «Πάρε την ζωή στα χέρια σου. Νίκησε τους φόβους σου. Ενημερώσου- Εμβολιάσου».