Σε ανακοίνωση του Δήμου Δοξάτου αναφέρονται τα εξής:

Δύο νέα οχήματα έργου προστέθηκαν στον στόλο του Δήμου Δοξάτου, αναβαθμίζοντας τις δυνατότητες μας για παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στους δημότες μας.

Πρόκειται για ένα καινούργιο απορριμματοφόρο με σύστημα πλύσης κάδων, 12μ3 μάρκας Mercedes- Benz AROCS 1832K- 4×2 και για ένα καινούργιο πολυμηχάνημα μάρκας Mercedes- Benz Unimog U219 με δυνατότητα εγκατάστασης προσαρτήσεων (λεπίδα αποχιονισμού, φρέζα, χορτοκοπτικό).

Με το μεν απορριμματοφόρο, για πρώτη φορά θα μας δοθεί η δυνατότητα περιοδικά να πλένουμε τους κάδους στον δήμο μας. Με το δεύτερο μηχάνημα, με την προσθήκη μιας αλατιέρας, ενός μαχαιριού και ενός πλάγιου κόφτη καθώς και με την δυνατότητα να λειτουργήσει ως φορτηγό με ανατροπή μικρού ωφέλιμου βάρους, θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα από τις κακοκαιρίες καθώς και καθημερινά προβλήματα των διευθύνσεων περιβάλλοντος και τεχνικών έργων του δήμου.

Για τις δυνατότητες αυτές αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την εταιρεία «Trans Adriatic Pipeline AG», και το διακριτικό τίτλο «TAP AG», για την δωρεά της αυτή στον δήμο, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής και Περιβαλλοντικής Επένδυσης, παρά το γεγονός ότι το αίτημα υποβλήθηκε από την διοίκησή μας μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της και την αποχώρησή της από τον Δήμου μας.

Θέλουμε να δηλώσουμε ότι η προσφορά της θα βοηθήσει τα μέγιστα για την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων του δήμου μας.

Ιδιαίτερη μνεία θέλουμε να κάνουμε στους ανθρώπους την Trans Adriatic Pipeline AG, οι οποίοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση αυτής της δωρεάς και κυρίως τον κο Νάκο Σπύρο που διαρκώς μας ενημέρωνε για της προσπάθειές του για την ολοκλήρωση της δωρεάς .

Ο Υπεύθυνος Τοπικών Κοινωνιών για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Σπύρος Νάκος, τόνισε ότι τέτοιου είδους δράσεις εκπληρώνουν έναν από τους βασικούς στόχους του προγράμματος Κοινωνικών και Περιβαλλοντικών Επενδύσεων του ΤΑΡ, δηλαδή τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των τοπικών κοινωνιών με γνώμονα τις πραγματικές τους ανάγκες.

 

Ο Δήμαρχος

Θεμιστοκλής Ζεκερίδης