Σε δήλωσή του για την επανεκκίνηση της αγοράς τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανος Γεωργιάδης ανέφερε τα εξής:
Από Δεύτερα 18 Ιανουαρίου 2021 έχουμε την επανεκκίνηση στην λειτουργία της αγοράς με τα καταστήματα λιανικού εμπορίου, τα κομμωτήρια και κάποιων ακόμη υπηρεσιών.
Χαιρετίζουμε  ως πολύ θετική την απόφαση της Κυβέρνησης & του Υπουργείου Ανάπτυξης, ιδιαίτερα τώρα που είναι μια κρίσιμη περίοδο, για τον εμπορικό κόσμο, αυτή των χειμερινών εκπτώσεων.
Όμως τώρα είναι και η ώρα  να τηρήσουμε αυστηρά τα μέτρα όλοι μας, για να μην επανέλθουμε στα lockdown, που ζήσαμε ήδη δύο φορές από τις αρχές του 2020.
Έμποροι, επαγγελματίες, καταναλωτές, όλοι πρέπει να σεβαστούμε τους κανόνες που προβλέπει η επανεκκίνηση της αγοράς. Μόνο έτσι μπορούμε να την κρατήσουμε ανοικτή, ώστε όταν ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός εντός του 2021, να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.
Τηρούμε τα μέτρα, σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας προστατεύοντας την υγεία τους κρατάμε την αγορά μας ανοικτή, στηρίζουμε την τοπική μας οικονομία!
Εύχομαι με την επανεκκίνηση Καλή Δύναμη και καλές δουλειές σε όλους!