ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ Ν. ΔΡΑΜΑΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ»

 

 

Ομόφωνη απόφαση για το ζήτημα της ονομασίας της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας έλαβε το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Δράμας «Ο Άγιος Στυλιανός». Με την απόφαση δηλώνεται ότι «ότι η Μακεδονία ήταν, είναι και θα παραμείνει ελληνική και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να διαπραγματευτεί τις θυσίες και τον αγώνα των πατέρων μας και του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας». Παράλληλα, το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων κάλεσε τους πολύτεκνους να στηρίξουν με δύναμη το συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Δράμας «Ο Άγιος Στυλιανός» έχει ως εξής:

Με ομόφωνη απόφαση ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πολυτέκνων νομού Δράμας, διερμηνεύοντας τα συναισθήματα των δύο χιλιάδων τριακοσίων (2.300) πολύτεκνων οικογενειών .

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

και διατρανώνουμε ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ήταν είναι και θα παραμείνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να διαπραγματευτεί τις θυσίες και τον αγώνα των πατέρων μας και του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας.

Επίσης καλούμε τους συναδέλφους μας πολύτεκνους να στηρίξουν με δύναμη την διαμαρτυρία μας με το Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την 21η Ιανουαρίου, στις 2 το μεσημέρι, στην περιοχή του Λευκού Πύργου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σμολοκτός Νικόλαος

Ο Γεν. Γραμματέας

Στάικος Αντώνιος