Σε πλήρη λειτουργία είναι από την Τρίτη 22/03/2022 η πλατφόρμα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για το «Ηλεκτρονικό Ραντεβού» τώρα και στο gov.gr.

Οι πολίτες μπορούν να προγραμματίσουν ηλεκτρονικά το ραντεβού τους και να εξυπηρετηθούν από τις Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας.

Θα χρειαστούν:

-τον αρ. ταυτότητας (ή αρ. διαβατηρίου) τους

-την ηλεκτρονική τους διεύθυνση (email)

-τον αριθμού του κινητού τους τηλεφώνου

Η υπηρεσία είναι προσβάσιμη:

-είτε από την Ενιαία Ψηφιακή Πύλη gov.gr από την διαδρομή Πολίτης και καθημερινότητα / Εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση πολιτών / Ηλεκτρονικό αίτημα ραντεβού σε υπηρεσίες των Περιφερειών: https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/ex-apostaseos-exuperetese-politon/prefecturesrantevou

-είτε από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας https://www.pamth.gov.gr/

-είτε απευθείας από το σύνδεσμο https://booking.pamth.gov.gr/

«Η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προχωρά. Ένα ακόμη βήμα γίνεται με τη ψηφιοποίηση της δυνατότητας ηλεκτρονικού προγραμματισμού ραντεβού. Στόχος είναι η απλούστευση των διαδικασιών μέσω της ψηφιοποίησής τους ώστε αφενός οι πολίτες να εξοικονομούν εργατοώρες, αποφεύγοντας την αναμονή σε ουρές, και αφετέρου η Διοίκηση να απαλλάσσεται από περιττή γραφειοκρατία», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.