ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

 

Το τριήμερο 25-27/5/2018 πραγματοποιήθηκαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης οι Μακεδονικοί Αγώνες 2018 με τη συμμετοχή ομάδων από όλη την Ελλάδα και χώρες του εξωτερικού. Στην αποστολή του Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές:

Κωνσταντινίδου Φωτεινή, Βασιλειάδου Ευφροσύνη, Τσοκακτσίδου Κυριακή, Δερβεντλή Κυριακή, Κωνσταντινίδου Ιωάννα, Μαυρογιάννης Χρυσοβαλάντης, Καλούδης Γιώργος, Μπακάλης Δημήτρης, Καράογλου Κλεάνθης, Κιορσάββας Μιλτιάδης, Τοπχαναλής Μιχαήλ, Μιχαηλίδης Βασίλης και Αφεντουλίδης Μάριος.

Σε μια τόσο ανταγωνιστική διοργάνωση οι αθλητές του ΚΟΔ κατάφεραν να διακριθούν και να πετύχουν σημαντικές ατομικές επιδόσεις. Για ακόμα όμως μία φορά δύο αθλητές μας κατάφεραν με τις επιδόσεις τους να πετύχουν όρια που τους εντάσσουν στην Προεθνική Ομάδα κολύμβησης. Ο Καλούδης Γιώργος στα 200μ Πεταλούδα με χρόνο 2’10’’40 και ο Μαυρογιάννης Χρυσοβαλάντης στα 1500μ Ελεύθερο με χρόνο 16’21’’03 και στα 800μ Ελεύθερο με χρόνο 8’32’’33. Αυτή τη στιγμή ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας έχει τέσσερις αθλητές/τριες στην Προεθνική Ομάδα Κολύμβησης, τον Καλούδη Γεώργιο, τον Κουμουνδούρο Μάριο, την Κωνσταντινίδου Φωτεινή, τον Μαυρογιάννη Χρυσοβαλάντη και είμαστε υπερήφανοι σαν σύλλογος.

Με δύο ασημένια μετάλλια επέστρεψε από την διοργάνωση η αθλήτρια μας Κωνσταντινίδου Φωτεινή στα 200μ και στα 400μ Μικτή Ατομική, ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Καλούδης Γιώργος στα 200μ Πεταλούδα και το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε ο Κουμουνδούρος Μάριος στα 100μ Πρόσθιο αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Άρη Θεσσαλονίκης.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει θερμά όλα τα παιδιά μας που έλαβαν μέρος στους αγώνες που για ακόμα μια φορά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Πολλά συγχαρητήρια και στον προπονητή της αγωνιστικής ομάδας κ. Αβραμίδη Σταύρο, για την πολύ καλή εμφάνιση των αθλητών μας. Ευχόμαστε καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες στην πορεία της αγωνιστικής χρονιάς.

 

Ο Πρόεδρος

Καρασαββίδης Σταύρος

Ο Γραμματέας

Τοπχαναλής Ευάγγελος