ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Ανάργυρος Πατακάκης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στις Δραμινές αθλήτριες της ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου Δράμας που νικώντας στον τελικό στην Αλεξανδρούπολη στην τελευταία αγωνιστική των playoff, αήττητες αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Γυναικών Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στο βόλεϊ και ως εκ τούτου, θα εκπροσωπήσουν την Ένωση στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Γυναικών 2017-18, διεκδικώντας την άνοδο στην Α2 κατηγορία, μέσω αγώνων μπαράζ.

Επίσης, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στις Δραμινές αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ «Γαία Δράμας» που στις 14 Απριλίου, μετά τη νίκη στον τελικό στην Ξάνθη, κατέκτησαν το Πρωτάθλημα Κορασίδων 2017-2018 Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και θα εκπροσωπήσουν την Ένωση στη Β’ Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων 2017-18.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές των δύο ομάδων, τον κ. Χρήστο Ηλιόπουλο,   προπονητή της ομάδας βόλεϊ γυναικών «Γυμναστικός Σύλλογος Δράμας» και τον κ. ΧρήστοΚυριαζίδη, προπονητή της ομάδας βόλεϊ κορασίδων «Γαία Δράμας», που με τις οδηγίες τους, την οργανωτικότητά τους και την ενθάρρυνσή τους, κατάφεραν οι παίκτριες να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Με τις διακρίσεις αυτές και τις συναρπαστικές εμφανίσεις τους, στις οποίες επέδειξαν υψηλό αγωνιστικό φρόνημα, οι Δραμινές αθλήτριες των δύο αυτών ομάδων, κάνουν περήφανη την Δράμα μας, αλλά και ανυψώνουν το ίδιο το αθλητικό ιδεώδες και το ευ αγωνίζεσθαι.