Πώς να αγαπήσω τον εαυτό μου στην πράξη;

Πώς μπορώ να γνωρίσω τον εαυτό μου πραγματικά;

Είναι εύκολο να είμαι ευτυχισμένος;

Αυτά και πολλά παρόμοια θέματα συζητήθηκαν στην παρουσίαση του 2ου βιβλίου του Δραμινού Μαθηματικού, συγγραφέα και Coach Θετικής Ψυχολογίας Δημήτρη Φλαμούρη.

Οι συμπολίτες μας γέμισαν από νωρίς το αμφιθέατρο του Δημοτικού Ωδείου για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση. Ίσως κάτι να γνώριζαν, καθώς σύντομα όλες οι θέσεις του Ωδείου είχαν γεμίσει και κόσμος καθόταν ακόμα και στα σκαλοπάτια.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η Ένωση Κυριών, το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών, η Λέσχη Lions και ο Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών και οι εκπρόσωποι τους προλόγισαν την εκδήλωση και ευχαρίστησαν τον συγγραφέα για την παρουσία του στην πόλη μας.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Χατζηδημητρίου, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, παρουσίασε με λίγα λόγια τον συγγραφέα και σημείωσε για ποιο λόγο θεωρεί ότι το βιβλίο θα είναι ένα πολύ καλό βοήθημα προς όλους που θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους.

Ο συγγραφέας εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε το κοινό για την αμέριστη συμπαράσταση και την αγάπη προς το πρόσωπο του, απευθύνθηκε στο κοινό και απάντησε σε ερωτήσεις όπως:

Τι φταίει και δε μιλάνε οι άντρες;

Είναι εύκολο να κάνουμε μια πετυχημένη σχέση;

Πώς μπορούμε να αποδεχτούμε τον εαυτό μας και …τη φαλάκρα μας;

Τι συμβαίνει όταν αποτύχουμε κάπου;

Μεγάλα ερωτηματικά και σύγχρονα. Ο συγγραφέας έδωσε τροφή για σκέψη στο κοινό το οποίο τον αντάμειψε με ένα πολύ θερμό χειροκρότημα.

Ο κόσμος είχε την αίσθηση ότι παρευρέθηκε σε ένα σεμινάριο ψυχολογίας και έφυγε ικανοποιημένος και με μεγάλη ανυπομονησία για να ανακαλύψει τα «ψυχο-λογικά μυστικά» μέσα από τις σελίδες του νέου βιβλίου του Δημήτρη Φλαμούρη…