Δεν κατάφερε να εκλεγεί στη Βουλή, ο Δραμινός κ. Σάκης Ιωαννίδης, ο οποίος συμμετείχε στις πρόσφατες εκλογές στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών με τη Ν.Δ.. Ο κ. Ιωαννίδης, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δράμα, ήρθε 8ος σε σταυρούς στο κόμμα του στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια, με τη Ν.Δ. να εκλέγει 7 Βουλευτές (μεταξύ των εκλεγέντων περιλαμβάνονται οι Αντιπρόεδροι της Ν.Δ. κ.κ. Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης και πρωτοκλασάτα στελέχη όπως η κ. Νίκη Κεραμέως, ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος και ο κ. Θόδωρος Ρουσόπουλος).

Ο κ. Ιωαννίδης έχει διατελέσει Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, ενώ στο παρελθόν ήταν υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας (σε μη εκλόγιμη θέση) της Ν.Δ.. Είναι ο μεσαίος γιος του πρώην Προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου και πρώην Αντινομάρχη κ. Θωμά Ιωαννίδη.

Σε δήλωσή του για το εκλογικό αποτέλεσμα ο κ. Σάκης Ιωαννίδης ανέφερε:

«Θέλω, πραγματικά, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τους χιλιάδες συμπολίτες μου που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Άλλωστε στον έντιμο αγώνα που έδωσα ήταν δίπλα μου ΜΟΝΟ αυτοί: οι απλοί πολίτες, οι φίλοι μου και η οικογένεια μου.

Και τα καταφέραμε!

Το γεγονός ότι χάθηκε η 8η έδρα στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας λόγω εκλογικού νόμου και για 0,7%, δεν μπορεί να κάνει λιγότερη την χαρά μου για την νίκη της παράταξης. Στα 36 μου χρόνια και με την δύναμη που μου δώσατε θα αγωνιστώ, δίπλα στον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη έτσι ώστε να σηκωθεί ψηλά η πατρίδα μας.

Τέλος θέλω να σημειώσω ότι σε όλη αυτή τη μεγάλη και κοπιαστική προσπάθεια ένιωσα την απερίγραπτη αγάπη όλων σας και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος. Η αγάπη σας μου δίνει δύναμη και θάρρος να συνεχίσω…..Είμαι υπερήφανος για τον αγώνα που δώσαμε!».