Το μοναδικό ψηφοδέλτιο στις αρχαιρεσίες του Γ.Σ. Δόξα

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ» ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΣΤΗ ΔΟΞΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑΚΗ – ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ. ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟΥ

  •  Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία
  •  Η συνύπαρξη Διοίκησης με αγωνιστικό τμήμα ο μοχλός της αντεπίθεσης
  •  Δ. Περσίδης (νέος Πρόεδρος Γ.Σ. Δόξα): Η κατηγορία και η σωτηρία οι στόχοι μας
  •  Εντός των ημερών 3-4 ποιοτικές προσθήκες
  •  Επιστροφή στη Δόξα του Δραμινού χαφ Σάββα Κυριακίδη

 

Τέτοιο κατήφορο σε διάστημα 2 ετών δεν έχει βιώσει στον ελλαδικό χώρο αθλητικό σωματείο, χωρίς φρένα, με τρίτους, ενδιάμεσους, προσωρινούς, Διοικούσες, παραδιοικούσες, όλοι στο κάδρο, με κατάληξη η Δόξα να ακουμπά την πλήρη ανυποληψία.

Από τον Γενάρη (13-1-2020) που στο ΓΕΜΗ έγινε η επίσημη αποχώρηση του Γιάννη Μπύρου έως σήμερα που ξημερώνει το 220 οι «επιτυχίες» όλων των προαναφερομένων ήταν η αγωνιστική, οικονομική και διοικητική ανυπαρξία.

Με 9 βαθμούς στον 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής η ομάδα «ακουμπά» τον υποβιβασμό στο τοπικό πρωτάθλημα και σε αυτό το έσχατο σημείο οι προσωπικές στρατηγικές σίγουρα δεν είναι το ζητούμενο. Ο χρόνος για όλους τελείωσε…

 

Δ. Περσίδης: Το ελάχιστο μια συγγνώμη!

 

Παράγοντας χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ο Δημήτρης Περσίδης, συνεπικουρούμενος από πλειάδα τοπικών παραγόντων και από μέλη του πρώην Δ.Σ. του Γ.Σ. Δόξα, έχει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή το τιμόνι στον Γ.Σ. Δόξα.

Ο ίδιος, χωρίς τυμπανοκρουσίες, δήλωσε στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός»: Το ελάχιστο εκ μέρους μας στη νέα αυτή αρχή είναι η κατάθεση μιας συγγνώμης προς τον κόσμο. Μπήκαμε μπροστά για να σώσουμε αγωνιστικά την κατηγορία, αλλά και την ιστορική μνήμη του Συλλόγου.

 

Ενίσχυση, επανασχεδιασμός, επανεκκίνηση

 

Ο χρόνος, όχι μόνο ημερολογιακά, αλλά και αυτός των κινήσεων και πρωτοβουλιών για τη Δόξα εξέπνευσε. Η άμεση ενίσχυση της ομάδας είναι επιτακτική ανάγκη έως οριακή.

Ήδη η νέα Διοίκηση πραγματοποίησε επαφές με όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα, «αποκρυπτογραφώντας» την όλη κατάσταση και οι άμεσες παρεμβάσεις θα γίνουν εντός 3-4 ημερών, με ανακοινώσεις.

Στις 9-1-2022 στο Παραλίμνι η αγωνιστική επανεκκίνηση του πρωταθλήματος για την Δόξα θα είναι μια καταχειμωνιάτικη έναρξη που θα θυμίζει καλοκαίρι. Η στήριξη του κόσμου και ιδιαίτερα του επιχειρηματικού είναι το νέο «κλειδί» για να σταθεί όρθιος ο Σύλλογος…