ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ

Εννέα κτήρια του Δήμου Δοξάτου θα αλλάξουν όψη, μέσα από το έργο «Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημοτικών Κτιρίων Δήμου Δοξάτου», το οποίο εντάχθηκε στο ΠΕΠ ΑΜΘ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ 2014-2020»). Συγκεκριμένα πρόκειται για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπακίου, το Δημοτικό Κατάστημα Δοξάτου, το Δημοτικό Κατάστημα Καλαμπακίου, το Κλειστό Γυμναστήριο Γυμνασίου Δοξάτου, η Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αθανασίου, το 2ο Νηπιαγωγείο Αγίου Αθανασίου, το 1ο Νηπιαγωγείο Καλαμπακίου, το 2ο Νηπιαγωγείο Καλαμπακίου.

Σε ανάρτησή της, η Αντιδήμαρχος του Δήμου Δοξάτου κ. Κυριακή Παπαζώτου ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο και τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Παπαδόπουλο για τις ενέργειές τους ώστε να χρηματοδοτηθεί το σύνολο της πρότασης χωρίς να χρειαστεί να εξαιρεθεί κάποιο κτήριο. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την ομάδα της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου μας που εργάστηκε πυρετωδώς για την εκπόνηση των απαραίτητων μελετών, την προετοιμασία και ωρίμανση της πρότασης.

Η Δημοτική Αρχή σχεδιάζει και υλοποιεί με βασικό κριτήριο οι επιλογές να οδηγούν σε ενεργειακή εξοικονόμηση και αυτονομία. Στόχος μας η προστασία του περιβάλλοντος και η εξοικονόμηση χρημάτων προς όφελος των δημοτών μας.

Αποδεικνύεται καθημερινά το ενδιαφέρον μας για τη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητας των δημοτών και ιδιαίτερα των μαθητών. Με αυτό το έργο θα βελτιωθεί η εικόνα και η λειτουργικότητα των κτηρίων των Δημοτικών Καταστημάτων και των Σχολικών Μονάδων.

Συνεχίζουμε με την εκπόνηση των μελετών και την ωρίμανση νέας πρότασης που θα περιλαμβάνει κτίρια και από τα υπόλοιπα χωριά του Δήμου μας!

Πάντα μπροστά! Πάντα με όραμα! Με δουλειά τα λόγια γίνονται πράξη! Για έναν σύγχρονο Δήμο!».