Θέση για το ζήτημα της Σιδηροδρομικής Εγνατίας, η νέα χάραξη της οποίας αφήνει εκτός τη Δράμα, πήρε με ανάρτησή του ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος. Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο θέμα είναι προγραμματισμένο να συζητηθεί στη σημερινή (2/6) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην ανάρτησή του ο κ. Μαμσάκος ανέφερε τα εξής:

Ως άνθρωπος έχω πολιτική ταυτότητα και προτίμηση. Ως Δήμαρχος Δράμας η ταυτότητα μου γράφει μόνο ΔΡΑΜΙΝΟΣ. Το κάνω λοιπόν ξεκάθαρο και προς όλες τις κατευθύνσεις: Η Χάραξη της Σιδηροδρομικής Εγνατίας πρέπει να συμπεριλαμβάνει και την Δράμα.

Στην Δράμα το πρόβλημα είναι ότι μένουμε στα λόγια και στις συζητήσεις, όταν οι άλλοι προχωρούν σε πράξεις. Για αυτό η Δράμα μένει πίσω, αυτό έχει αποδείξει η ιστορία.

Δεν με ενδιαφέρει να κερδίσω πρόσκαιρες εντυπώσεις και να μένει η Δράμα πίσω. Δεν θα μείνω σε ανούσιες πολιτικάντικες κινήσεις. Δεν επιθυμώ συσκέψεις επί συσκέψεων για να βγαίνουν απλά φωτογραφίες.

Σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δράμας που συνεδριάζει το απόγευμα να εκδοθεί ΑΠΟΦΑΣΗ όλων των παρατάξεων που να ζητά στην χάραξη που ήδη δρομολογείται στη νέα πρόταση να συμπεριληφθεί οπωσδήποτε και η ΔΡΑΜΑ. Αυτή θα είναι και η πρόταση της παράταξής μας σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο.